Follow us

"Δεν ξέρω τι να φορέσω" | 10 καλοκαιρινά σύνολα για να πάρεις έμπνευση για τις επόμενες ημέρες

Η έμπνευση που χρειάζεσαι για την εβδομάδα που ξεκινά.

street style Pixel Formula

Όσο γεμάτη από ρούχα κι αν είναι η ντουλάπα σου όσο συχνά κι αν ανανεώνεις το στιλ σου, πάντα θα έρχονται ημέρες που δεν θα ξέρεις τι να φορέσεις. Είναι εκείνα τα πρωινά που θέλεις να ετοιμαστείς γρήγορα για το γραφείο ή εκείνα τα βράδια που έχεις ραντεβού σε μισή ώρα κι εσύ κοιτάς ακόμα την ανοιχτή γκαρνταρόμπα με απορία. Η μόνη σου σκέψη είναι "Δεν ξέρω τι να φορέσω" ή ακόμα χειρότερα "Δεν έχω τίποτα να φορέσω", ωστόσο πάντα υπάρχουν επιλογές απλώς χρειάζεται να σκεφτείς έξυπνα.

Ειδικά τώρα που το lockdown έχει φτάσει επιτέλους στο τέλος, έχεις την ευκαιρία να κανονίσεις εξόδους με τις φίλες σου που έχεις τόσο καιρό να δεις, να πας στο γραφείο μετά από τόσο καιρό τηλεργασία, να κάνεις βόλτες στα καταστήματα χωρίς να στείλεις μήνυμα ή να έχεις περιορισμούς και γενικά να επιστρέψεις στην καθημερινότητα που ήξερες. Καθεμία έξοδος είναι και μία ευκαιρία για να δημιουργήσεις ένα κομψό και άκρως καλοκαιρινό σύνολο. Είτε έχεις προλάβει να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου είτε όχι, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να ντυθείς κομψά, άνετα και δροσερά.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε δέκα σύνολα, ιδανικά για αυτή την περίοδο, τα οποία μπορείς να αποθηκεύσεις στο κινητό ή στο Instagram σου ώστε να ξέρεις πάντα τι να φορέσεις.

Τα looks που μπορείς να αντιγράψεις αυτή την εβδομάδα

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ