Follow us

Ο πρωτότυπος τρόπος για να μετατρέψεις το λευκό t-shirt σου στο πιο κομψό item του καλοκαιριού

Πειραματίσου με το στιλ σου και δημιούργησε τους πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς.

street style Splash News / Ideal Image

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει έστω και ένα στη συλλογή της. Βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τα basic κομμάτια της capsule γκαρνταρόμπας και μπορεί να φορεθεί με άπειρους τρόπους σε διαφορετικές περιστάσεις. Το λευκό t-shirt θα έχει για πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά και τη ντουλάπα μας.

Διαβάστε Επίσης

Αυτό που ίσως δεν έχεις σκεφτεί όμως είναι πως ένα λευκό t-shirt μπορεί να μεταμορφωθεί πολύ εύκολα στο πιο ιδιαίτερο και κομψό κομμάτι της συλλογής σου. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι φυσικά το t-shirt σου και ένα μαντήλι στο αγαπημένο σου χρώμα ή μοτίβο. Πώς θα τα συνδυάσεις;

Σίγουρα, ο πιο safe τρόπος για να τα συνδυάσεις είναι να περάσεις το μαντήλι στο λαιμό σου ή ακόμα και στον καρπό σου, ως βραχιόλι. Για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα όμως, μπορείς να περάσεις το μαντήλι στον ώμο του t-shirt σου και να κάνεις ένα απλό δέσιμο. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ιδιαίτερο και το κλασικό σου t-shirt θα γίνει πιο ενδιαφέρον. Εναλλακτικά, μπορείς να μετατρέψεις τη μπλούζα σου σε crop top, δένοντας τις άκρες της με το ίδιο μαντήλι ή συνδέοντας το τέλος του t-shirt με τη λαιμόκοψη και για την ένωση να χρησιμοποιήσεις και πάλι το μαντήλι. Κάπως έτσι θα έχεις δημιουργήσει πολύ κομψά και ξεχωριστά crop tops που ταιριάζουν με τα σορτς και τις καλοκαιρινές σου φούστες. Επίσης, κάθε φορά μπορείς να χρησιμοποιείς ένα διαφορετικό μαντήλι και έτσι το κλασικό λευκό –t-shirt σου θα ανανεώνεται συνεχώς.

Διαβάστε Επίσης

Για να σε βοηθήσουμε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, βρήκαμε ένα βίντεο που σου δείχνει πώς να πετύχεις εύκολα και γρήγορα τους πιο κομψούς συνδυασμούς.

Δες εδώ το βίντεο:

Μαντήλι τύπωμα λογότυπο Mango

Σετ με δύο ρετρό φουλάρια Pull & Bear

Εμπριμέ μαντήλι Zara

Φουλάρι κορδέλα μαλλιών H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ