Follow us

Ο έξυπνος τρόπος για να φορέσεις μία βερμούδα από το πρωί μέχρι το βράδυ όπως η Βίκυ Καγιά

Το έξυπνο styling tip που μας προτείνει.

Vicky Kagia NDP Photo Agency

Η Βίκυ Καγιά είναι μία από τις πιο κομψές και καλοντυμένες celebrities της εγχώριας showbiz με κάθε της δημόσια εμφάνιση να εμπνέει πολλές από εμάς. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, το μοντέλο και παρουσιάστρια μοιράζεται με τις διαδικτυακές της φίλες στο Instagram διάφορες στιλιστικές συμβουλές για το πως μπορούμε να φορέσουμε κάποια κομμάτια-κλειδιά της γκαρνταρόμπας μας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Πρόσφατα μάλιστα, η Βίκυ Καγιά υιοθέτησε μία από τις τοπ τάσεις της μόδας για το καλοκαίρι, δηλαδή τις βερμούδες και σου δείχνει πως μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι και σε κάποια βραδινή έξοδο. Συγκεκριμένα, δημιούργησε ένα look καμβά, συνδυάζοντας μία ψηλόμεση μαύρη βερμούδα με μεταξωτή μπλούζα σε nude απόχρωση και στη συνέχεια πειραματίστηκε με τα αξεσουάρ. Για το πρωινό look, επέλεξε να φορέσει ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες που δένουν γύρω από τον αστράγαλο και μαύρη handbag, ενώ για τη βραδινή έξοδο φόρεσε ψηλοτάκουνα, glittery πέδιλα και μαύρο clutch τσαντάκι. Και τα δύο σύνολα είναι πολύ κομψά, άκρως καλοκαιρινά και μπορείς εύκολα να τα αντιγράψεις.

Το styling μάθημα που αξίζει να κρατήσεις είναι πως το κλειδί για μία day to night εμφάνιση είναι τα αξεσουάρ. Τα παπούτσια, οι τσάντες, τα κοσμήματα μπορούν να σε βοηθήσουν να αλλάξεις αμέσως το look σου από πρωινό σε βραδινό χωρίς να χρειαστεί να επιστρέψεις στο σπίτι για να αλλάξεις.

Τα looks της Βίκυς Καγιά

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ