Follow us

Τα minimal looks της Rosie Huntington-Whiteley θα γίνουν η απόλυτη έμπνευσή σου για το καλοκαίρι

Τα ινσταγκραμικά σύνολα της που θα σε εμπνεύσουν.

rosie Abaca Press

Η υψηλή θερμοκρασία αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό αυτής και της επόμενης εβδομάδας, με αποτέλεσμα η γκαρνταρόμπα να σηκώνει τα χέρια ψηλά όσον αφορά το styling αυτών των ημερών. Βασικό ζητούμενο των outfits μας είναι η άνεση, ενώ η δροσιά αποτελεί η πολυτέλεια αυτών των ημερών. Οι στενές και κολακευτικές παντελόνες, οι φούστες, τα αγαπημένα μας blazers και τα knitwears πλέον δεν θεωρούνται κατάλληλα για τις καθημερινές εμφανίσεις μας, περιορίζοντας έτσι περισσότερο τις στιλιστικές μας επιλογές. Τα χέρια μας παραμένουν δεμένα και στο πρόσωπο μας επικρατεί ένα απλανές βλέμμα απελπισίας κοιτώντας τη ντουλάπα μας. Πώς κάνουμε, λοιπόν, το styling εφικτό κατά τη διάρκεια του καύσωνα;

Στο ερώτημα μας δίνουν απάντηση οι ιέρειες του στιλ, που είναι συνηθισμένες σε αυτές τις θερμοκρασίες και ξέρουν ακριβώς, πως να προσαρμόσουν τα σύνολα τους για να είναι κομψές και μοντέρνες κάθε ώρα της ημέρας. Ανάμεσα στους ξεχωρίζει και η Rosie Huntington-Whiteley, το supermodel και επιχειρηματίας που μαγνητίζει τα βλέμματα με το στιλ της. Μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια παραδίδει μαθήματα στιλ πάνω στον μινιμαλισμό. Η Rosie Huntington-Whiteley επιλέγει κυρίως ουδέτερους τόνους για τα σύνολα της, λατρεύει τις ιδιαίτερες υφές, τα statement αξεσουάρ και τα chunky χρυσά κοσμήματα. Δεν αποχωρίζεται τους oversized φακέλους της, ενώ δείχνει μία ιδιαίτερη προτίμηση στον οίκο Bottega Veneta.

Όπως και να έχει, όμως, κάθε της σύνολο αποτελεί έμπνευση για εμάς και είμαστε σίγουρες πως τα άκρως καλοκαιρινά minimal looks της Rosie Huntington-Whiteley θα εμπνεύσουν και εσένα. Παρακάτω ξεχωρίσαμε τα σύνολα της, που συνδυάζουν την άνεση, τη δροσιά και την κομψότητα -τα απαραίτητα του στιλ για αυτές τις ημέρες-, τα οποία θα σου δώσουν ιδέες για να κάνεις αντίστοιχες εμφανίσεις.

Τα looks της Rosie Huntington-Whiteley που αποτελούν έμπνευση για τις ημέρες με καύσωνα

Ανάμεσα στα ινσταγκραμικά της outfits θα διαπιστώσεις πως χρησιμοποιεί βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας, που σίγουρα έχεις και εσύ. Έτσι, θα μπορέσεις να αναδημιουργήσεις τα looks της, ανανεώνοντας ταυτόχρονα και το δικό σου στιλ.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ