Follow us

Με αυτά τα κομμάτια από τα Zara θα δώσεις χρώμα στα καλοκαιρινά σύνολα σου

Εμπνευστήκαμε από το catwalk Valentino και σου προτείνουμε bold κομμάτια σε απολύτως προσιτές τιμές.

Με αυτά τα κομμάτια από τα Zara θα δώσεις χρώμα στα καλοκαιρινά σύνολα σου Pixel Formula

Ο Pierpaolo Piccioli παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα τη συλλογή Υψηλής Ραπτικής''Des Ateliers'' του για το Φθινόπωρο 2021. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Velentino δημιούργησε μία μοναδική collection, η οποία γέμισε με χρώμα τόσο την πασαρέλα στη Βενετία όσο και τις ημέρες της επόμενης σεζόν. Φούξια, κόκκινο, πράσινο και κίτρινο είναι μερικά από τα χρώματα, που κυριάρχησαν επάνω στις εκκεντρικές δημιουργίες του. Τα σχέδια του χαρακτηρίστηκαν από πολλούς ως ''έργα τέχνης''. Ο ίδιος, ωστόσο, ανέφερε πως η μόδα δεν είναι τέχνη, καθώς η πρώτη έχει πρακτικό σκοπό και η δεύτερη είναι εντελώς ανεξάρτητη. Εμείς θα διαφωνήσουμε μαζί του, καθώς παρακολουθώντας το fashion show, που μεταδιδόταν ζωντανά από την τοποθεσία Gaggiandre, τα κομμάτια του ήταν σαν ζωντανοί πίνακες ζωγραφικής.

Loading...

Βέβαια, δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι την επόμενη σεζόν για να αναδημιουργήσουμε μερικά από τα σύνολα του ή να εμπνευστούμε από αυτά. Το καλοκαίρι, άλλωστε, μας επιβάλλει χρώμα και στην πασαρέλα του Pierpaolo Piccioli για τον Valentino είδαμε μία χαρούμενη και κομψή έκρηξη του. Με το color blocking στα σύνολα του να μας κεντρίζει εξίσου το ενδιαφέρον, αμέσως σπεύσαμε στην αγορά για να βρούμε τις ιδανικές πινελιές χρώματος, που θα ανανεώσουν τα looks μας. Έτσι, πέσαμε πάνω στο νέο drop του Zara, το οποίο φέρει πολύ χρώμα και έντονες αντιθέσεις.

Εμείς, λοιπόν, ξεχωρίσαμε τα καλύτερα κομμάτια και σου παρουσιάζουμε παρακάτω τα bold σχέδια από τη συλλογή του Zara, που θα φέρουν τον αέρα του Valentino στο προσωπικό σου στιλ.

Editor's Choice

Crop Top με halter λαιμόκοψη, Zara

Ασύμμετρη ολόσωμη φόρμα, Zara

Μάξι φόρεμα me halter λαιμόκοψη και λεπτομέρεια με άνοιγμα, Zara

Σατινέ φούστα με φλοράλ print και άνοιγμα, Zara

Σατινέ blazer με ζώνη, Zara

Μάξι φόρεμα με ''V'' ντεκολτέ, Zara

Μικρό, δερμάτινο, καπιτονέ τσαντάκι με χρυσή αλυσίδα, Zara

Σατινέ μπλούζα με σχέδιο στην πλάτη, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ