Follow us

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε 3 τάσεις σε ένα μαγιό

Σου βρήκαμε παρόμοια μαγιό που θα αναβαθμίσουν το look σου.

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε 3 τάσεις σε ένα μαγιό NDP

Η Βίκυ Καγιά έχει δημιουργήσει ένα άκρως μοδάτο λογαριασμό στο Instagram, όπου δίνει στιλιστικές συμβουλές, έμπνευση και παραδίδει μαθήματα κομψότητας, που εφαρμόζονται σε κάθε ηλικία. Ωστόσο, η ίδια έχει καταφέρει να τα κάνει όλα αυτά και με τις καθημερινές εμφανίσεις της, ακόμα και εκείνες που γίνονται στην παραλία. Το διάσημο μοντέλο αυτή την περίοδο απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας στον πιο hot καλοκαιρινό προορισμό, την Μύκονο, και τα looks της εκεί μας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά φόρεσε ένα μαγιό, που δεν αποτελεί μονάχα μία τάση. Η ίδια κατάφερε να βρει το μαγιό, που συνδυάζει τρεις τάσεις και μπορούμε να πούμε πως το έχουμε ερωτευτεί. Ο λόγος για το παρακάτω μπικίνι, που συνδυάζει το ribbed trend, την υφή που έχουμε δει να κατακλύζει τα social media και τα beach/pool looks των ιερειών του στιλ. Ακόμα, συνδυάζει την απολύτως hot απόχρωση του πορτοκαλί, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα sunset χρώματα, που λατρεύουν όλες οι fashion insiders. Τέλος, φέρει ίσια λαιμόκοψη στο ντεκολτέ, που θυμίζει το μπουστάκι. Τι άλλο μπορούμε να ζητήσουμε από το μαγιό μας; Το σχέδιο, που φόρεσε η Βίκυ Καγιά, τα έχει όλα.

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε 3 τάσεις σε ένα μαγιό
Βίκυ Καγια Μυκονο

Get the look

Αν, λοιπόν, ψάχνεις να ανανεώσεις τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου στην παραλία και θέλεις να κάνεις statement looks, όπως η Βίκυ Καγιά, τότε παρακάτω θα βρεις τα σχέδια που πληρούν τις απαιτήσεις των φετινών τάσεων.

Πορτοκαλί μπικίνι με ίσια λαιμόκοψη, Zara

One shoulder ribbed μπικίνι με ίσια λαιμόκοψη, Stefania Frangista

Πορτοκαλί ψηλόμεσο μπικίνι (top και σλιπ), Adidas

Ribbed μπικίνι με ίσια λαιμόκοψη (top και σλιπ), Oysho

Ribbed μπικίνι με ίσια λαιμόκοψη (top και σλιπ), Calzedonia

Ribbed μπικίνι με ίσια λαιμόκοψη, Hanza G 

Ribbed μπικίνι με ίσια λαιμόκοψη (top και σλιπ), Yamamay

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ