Follow us

Ψάξαμε και βρήκαμε τα αξεσουάρ που δεν λείπουν από το καλοκαιρινό στιλ των celebrities αλλά και των fashion insiders

Ποια είναι τα ''πολύτιμα'' fashion items που έχουν τη ψήφο εμπιστοσύνης των ιερειών του στιλ;

Ψάξαμε και βρήκαμε τα αξεσουάρ που δεν λείπουν από το καλοκαιρινό στιλ των celebrities αλλά και των fashion insiders Pixel Formula

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τη δύναμη των αξεσουάρ σε μία εμφάνιση και θα το κάνουμε ξανά -με διαφορετικό content- και σήμερα. Τα εν λόγω fashion κομμάτια παίζουν καθοριστικό ρόλο στα outfits μας. Από τη μία μπορούν να αλλάξουν εντελώς τον χαρακτήρα του συνόλου, καθώς έχουν την ικανότητα από ένα casual outfit να το μεταμορφώσουν σε ένα glamorous και αντιστρόφως. Από την άλλη πλευρά, ολοκληρώνουν κάθε σύνολο και χωρίς αυτά ''πάντα λείπει κάτι''. Σκέψου πως ακόμα και για να κάνεις τον καθημερινό σου περίπατο, θα φορέσεις ένα σπορ ρολόι και ένα καπέλο -αυτά είναι αξεσουάρ του athleisure και sporty στιλ. Όπως αντιλαμβάνεσαι τα αξεσουάρ έχουν, πέρα από στιλιστική αξία, και χρηστική.

Σήμερα, όμως, θα μιλήσουμε κυρίως για τα αξεσουάρ, που συναντάμε σε κάθε εμφάνιση των celebrities και των fashion insiders. Όποιο περιοδικό και αν ανοίξουμε, όποιο social media και αν ''σκρολάρουμε'' βρίσκουμε τα ίδια αξεσουάρ, που θεωρούνται microtrends. Πρόκειται για τις τάσεις, που γεννήθηκαν μέσα από το street style τους και γνωρίζουν μέρα με τη μέρα μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητά. Ας τα δούμε πιο αναλυτικά παρακάτω.

Ποια είναι τα hot αξεσουάρ που φέρουν τη ψήφο εμπιστοσύνης των fashion insiders;

Έντονοι κοκάλινοι σκελετοί γυαλιών ηλίου: Τα γυαλιά ηλίου με ρετρό διάθεση και χαρακτήρα που κεντρίζει τα βλέμματα, αποτελούν πράγματι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο street style. Οι fashion influencers επιλέγουν κυρίως σχέδια σε έντονες αποχρώσεις, με σκοπό να κάνουν μοντέρνες αντιθέσεις με τα outfits τους.

Loading...

Φουλάρια στα μαλλιά: Οι oversized στέκες μπαίνουν για λίγο στην άκρη και τα φουλάρια καταλαμβάνουν τη θέση τους. Εμπριμέ, tropical, logomania, πολύχρωμα, μονόχρωμα και σατινέ, τα φουλάρια σε κάθε εκδοχή τους στολίζουν τα μαλλιά ως άλλες μπαντάνες και προσθέτους πολλούς στιλιστικούς πόντους σε κάθε σύνολο: Από την πόλη έως την παραλία.

Loading...

Μικρές τσάντες χειρός με ιδιαίτερες λεπτομέρειες: Τα εν λόγω μεγέθη στο πιο χρήσιμο αξεσουάρ, τη τσάντα, έχουν κατακλύσει τα social media. Μάλιστα, φέρουν πρωτότυπες, χαριτωμένες λεπτομέρειες που απογειώνουν το look τους. Οι περισσότερες fashionistas επιλέγουν τις μικρές διχτυωτές bucket τσάντες, τις raffia και εκείνες, που είναι κεντημένες με χάντρες και πέρλες.

Loading...

Παρεό: Κατά τη διάρκεια των παιδικών μας χρόνων τα παρεό δεν έλειπαν από τα beach looks των μαμάδων μας. Καθώς μεγαλώναμε, όμως, εξαφανίστηκαν από το προσκήνιο της μόδας με τα streetwear ρούχα να παίρνουν τη θέση τους. Τώρα επιστρέφουν πιο δυναμικά από ποτέ και φοριούνται πάνω από το μαγιό, ως τοπ, φόρεμα και φούστα, ενώ δεν λείπουν και από το στιλ της πόλης.

Loading...

Bucket καπέλο: Τα καπέλα μπορεί να προστατεύουν από τον ήλιο, όμως, προσφέρουν και πολλούς στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις μας. Οι απανταχού ιέρειες του στιλ ψηφίζουν δυναμικά τα καπέλα του ''ψαρά'', τα bucket, που μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας σε υπέροχα χρώματα και σχέδια.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ