Follow us

10 κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών σου σύμφωνα με το στιλ της Τόνιας Σωτηροπούλου

Το ξεχωριστό στιλ της ηθοποιού.

tonia sotiropoulou NDP Photo Agency

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα για τη στιγμή που θα ετοιμάσεις τη βαλίτσα των διακοπών σου και θα σαλπάρεις για κάποιον καλοκαιρινό προορισμό και εσύ θα πρέπει να είσαι ενημερωμένη ώστε να οργανώσεις σωστά τα looks που θα φορέσεις στο νησί.

Πολύτιμη βοήθεια σε αυτή τη διαδικασία είναι τα καλοκαιρινά looks πυο φορούν οι celebrities στις διακοπές τους, από τα οποία μπορείς να εμπνευστείς ώστε να πάρεις μαζί σου τα αντίστοιχα ρούχα. Εμείς επισκεφτήκαμε το Instagram προφίλ της Τόνιας Σωτηροπούλου και ξεχωρίσαμε δέκα κομμάτια που αξίζουν σίγουρα μία θέση στην αποσκευή σου και θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις στο νησί.

Τα must have κομμάτια των διακοπών σύμφωνα με την Τόνια Σωτηροπούλου

1- Λευκό φόρεμα

Μετά τα μαγιό, το λευκό φόρεμα είναι το απόλυτο must have για τις διακοπές. Μπορείς να το φορέσεις τόσο στην παραλία όσο και στις χαλαρές σου βόλτες στο νησί, ενώ θα αναδείξει τέλεια και το μαύρισμα σου.

Loading...

2- Εμπριμέ μπικίνι

Εκτός από τα κλασικά, μονόχρωμα μαγιό σου, μη ξεχάσεις να βάλεις στη βαλίτσα σου ένα εμπριμέ μπικίνι ή ολόσωμο μαγιό. Προτίμησε ένα μαγιό με 70s αισθητική όπως αυτό της Τόνιας Σωτηροπούλου.

Loading...

3- Καφτάνι

Εξίσου απαραίτητο κομμάτι για τις διακοπές είναι το καφτάνι, αφού είναι το ρούχο που θα φορέσεις στην παραλία επάνω από το μαγιό σου, αλλά και στο γεύμα αργότερα ώστε να μη χρειαστεί να επιστρέψεις στην παραλία.

Loading...

4- Λευκό ολόσωμο μαγιό

Με ένα ολόσωμο μαγιό σε λευκό χρώμα γλιτώνεις χώρο στις αποσκευές σου, αφού μπορείς να το φορέσεις και ως top στις εξόδους σου στο νησί. Επίσης, το λευκό μαγιό θα τονίσει ακόμα περισσότερο το μαύρισμα σου.

Loading...

5- Floral shirtdress

Τα φορέματα είναι ιδιαιτέρως χρήσιμα για τις καλοκαιρινές διακοπές αφού σε βοηθούν να ντυθείς κομψά χωρίς να περάσεις πολύ χρόνο μπροστά από τον καθρέφτη για την προετοιμασία του look σου. Συγκεκριμένα, η Τόνια Σωτηροπούλου σου προτείνει να προσθέσεις στη βαλίτσα σου ένα floral shirtdress, το οποίο μπορείς να φορέσεις στις πρωινές σου βόλτες στο νησί αλλά και στις βραδινές σου εξόδους.

Loading...

6- Maxi φόρεμα

Τα maxi φορέματα είναι από τα αγαπημένα μας κομμάτια, αφού είναι πρακτικά και ευκολοφόρετα. Σύμφωνα με την ηθοποιό, αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα μακρύ φόρεμα σε έντονη απόχρωση όπως το κίτρινο.

Loading...

7- Twin Set

Ένας εξίσου έξυπνος τρόπος για να γλιτώσεις χώρο στη βαλίτσα σου είναι τα twin sets. Φούστες και tops δηλαδή, μονόχρωμα ή εμπριμέ, τα οποία μπορείς να φορέσεις είτε μαζί είτε ξεχωριστά. Για παράδειγμα, η φούστα μπορεί να φορεθεί με το ασορτί τοπ σε κάποια έξοδο ή ξεχωριστά με το μαγιό σου στην παραλία. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και με το τοπ, που μπορείς να συνδυάσεις είτε με τη φούστα είτε με κάποιο τζιν σορτς.

Loading...

8- Κρουαζέ φόρεμα

Για τις βραδινές σου εξόδους στο νησί, δεν υπάρχει τίποτα πιο κολακευτικό από ένα κρουαζέ φόρεμα. Αγκαλιάζει τη σιλουέτα και την αναδεικνύει με τον πιο θηλυκό τρόπο. Μη διστάσεις μάλιστα να το φορέσεις ακόμα και με flat σανδάλια.

Loading...

9- Μαύρο μπικίνι

Ένα από τα basic κομμάτια της καλοκαιρινής μόδας είναι σίγουρα το μαύρο μαγιό. Όσα σχέδια κι αν έχεις στη συλλογή σου, ένα μαύρο μπικίνι είναι πάντα απαραίτητο και θα το φοράς για χρόνια. Συνεπώς, μη ξεχάσεις να το βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου.

Loading...

10- Midi εμπριμέ φούστα

Τέλος, το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα σου είναι η εμπριμέ φούστα. Θα τη φορέσεις στην παραλία, στις πρωινές βόλτες σου ή στη βραδινή έξοδο με tank top, με το ολόσωμο μαγιό σου, με ένα λευκό, λινό πουκάμισο. Συνεπώς είναι σίγουρα must have.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ