Follow us

Η Έλενα Γαλύφα με κομμάτια από τη νέα φθινοπωρινή συλλογή της H&M

Φτιαγμένα από ανακυκλώσιμα υλικά, αποδεικνύουν πως η βιωσιμοτητα δεν έχει να στερηθεί τίποτα από την κομψότητα.

Η Έλενα Γαλύφα με κομμάτια από τη νέα φθινοπωρινή συλλογή της H&M NDP

Η στιλιστική έμπνευση μπορεί να μας βοηθήσει ιδιαιτέρως στη δημιουργία κομψών και άρτιων συνόλων, κάνοντας παρελθόν τις ημέρες ''δεν έχω τι να φορέσω'' και ''δεν ξέρω τι να φορέσω''. Πού μπορούμε, όμως, να τη βρούμε; Για καλή μας τύχη ζούμε στην ψηφιακή εποχή, την επανάσταση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που μεταξύ άλλων προσφέρουν κάθε εξέλιξη, πρόταση και είδηση από τη βιομηχανία της μόδας. Μάλιστα, οι fashion influencers βρίσκονται καθημερινά στις επάλξεις γεμίζοντας το feed μας με κάθε είδους σύνολο. Από casual outfits μέχρι επίσημα looks, τα social media και δη το Instagram έχει όσα χρειαζόμαστε. Ανάμεσα, ωστόσο, στις fashionistas ξεχωρίζουμε την Ελληνίδα Έλενα Γαλύφα, η οποία παραδίδει μαθήματα στιλ στους πάνω από 153 χιλιάδες ακολούθους της στο Instagram αλλά και μέσω του καναλιού της στο Youtube.

Loading...

Έλενα Γαλύφα | Τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε στις ινσταγκραμικές εμφανίσεις της

Μπορεί για τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής της καριέρας να έδινε τη ψήφο εμπιστοσύνης στο office look, πλέον, στηρίζει ακράδαντα το street style, εκείνο που ισορροπεί μεταξύ των vintage κομματιών αλλά και των trendy ρούχων και αξεσουάρ. Συνδυάζει fashion items από διαφορετικές δεκαετίες με σύγχρονα, ενώ bright αποχρώσεις κυριαρχούν στα σύνολα της. Προσθέτει σε κάθε της εμφάνιση αξεσουάρ, από τα οποία ξεχωρίζουν οι baguette τσάντες και τα statement σκουλαρίκια. Κρόσσια, cut-outs και prints μαγνητίζουν τα βλέμματα μας στις αναρτήσεις στο προσωπικό της προφίλ, γεμίζοντας μας με έμπνευση για να πάρουμε και εμείς στιλιστικά ρίσκα -ή έστω να προσθέσουμε χρώμα στο office style μας.

Loading...

Στα τελευταία τις fashion posts, παρ' όλα αυτά, το ενδιαφέρον μας κέντρισαν μερικά κομμάτια από τη νέα φθινοπωρινή Studio συλλογή του H&M. Πρόκειται για ρούχα και κοσμήματα με ''πράσινο'' χαρακτήρα, αφού έχουν δημιουργηθεί από ανακυκλωμένα υλικά, αποδεικνύωντας πως η κυκλική μόδα και η βιωσιμότητα δεν έχουν να στερηθούν τίποτα από την κομψότητα.

Συνέχισε να σκολάρεις και ανακάλυψε τα εκκεντρικά κομμάτια, που θα αναβαθμίσουν κάθε σύνολο σου από την Studio A/W '21 της H&M.

Κολιέ με χάντρες από τη συλλογή Studio A/W '21, H&M

Εμπριμέ μίνι φόρεμα από τη συλλογή Studio A/W '21, H&M

Σκουλαρίκια από τη συλλογή Studio A/W '21, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ