Follow us

"Δεν ξέρω τι να φορέσω" | 5 Ελληνίδες celebrities σε βοηθούν να ντυθείς σε διαφορετικές περιστάσεις

Πώς θα ντυθείς κομψά στο γραφείο, την έξοδο με τις φίλες σου ή το Κυριακάτικο brunch;

celebrities NDP Photo Agency

Η αρχή μίας νέας εποχής είναι πάντα μεγάλη πρόκληση για εμάς και ο κυριότερος λόγος είναι το ντύσιμο μας. Ειδικά την περίοδο του φθινοπώρου που η θερμοκρασία είναι άστατη και οι ξαφνικές βροχές είναι μέρος της καθημερινότητας, είναι αρκετά περίπλοκο να ντυθείς κομψά ώστε να νιώθεις άνετα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ευτυχώς για όλες μας, υπάρχει λύση στο στιλιστικό πρόβλημα μας , την οποία θα βρούμε στα προφίλ των Ελληνίδων celebrities στο Instagram. Εκεί μοιράζονται καθημερινά τα looks τους, τα οποία σίγουρα θα σου προσφέρουν έμπνευση για τις δικές σου εμφανίσεις και μάλιστα για διαφορετικές περιστάσεις.

Για παράδειγμα εάν είσαι καλεσμένη σε κάποιο επίσημο event, η Φαίη Σκορδά σού προτείνει να φορέσεις ένα διαχρονικά κομψό μαύρο κοστούμι που θα αναδείξει το στιλ και τη θηλυκότητα σου. Σε περίπτωση που θέλεις να ανανεώσεις τα σύνολα του γραφείου, σου προτείνουμε να αντιγράψεις το look της Ιωάννας Μαλέσκου, η οποία φόρεσε μία ψηλομεση παντελόνα σε έντονη ροζ απόχρωση με εμπριμέ πουκάμισο και ψηλοτάκουνες γόβες. Έτσι θα νιώθεις fashionista ακόμα και στο γραφείο. Εάν σκοπεύεις να περάσεις το Σαββατοκύριακο σε brunch με τις φίλες σου, τότε φόρεσε ένα mini φόρεμα όπως αυτό της Χριστίνας Μπόμπα και συνδύασε το με sneakers. Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα τζιν μπουφάν ώστε να νιώθεις άνετα σε περίπτωση που έχει δροσιά.

Μία ολόσωμη φόρμα σε γήινες αποχρώσεις όπως αυτή που φόρεσε η Δανάη Μπάρκα είναι ιδανική για τις casual βόλτες σου στην πόλη αυτή την εποχή και μπορείς να τη συνδυάσεις τόσο με loafers όσο και με sneakers ανάλογα με το στιλ σου. Τέλος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σού δείχνει πως να ντυθείς κομψά σε κάποια βραδινή έξοδο. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια συνδύασε μία μίνι, φλοράλ φούστα σε κόκκινο και μαύρο χρώμα με πουκάμισο σε έντονη κόκκινη απόχρωση. Τόνισε τη μέση της με μαύρη, δερμάτινη ζώνη και κοσμήματα με minimal αισθητική και διακριτική λάμψη.

Όποιο κι αν είναι το στιλ σου ή η περίσταση, πάντα θα υπάρχει τρόπος για να ντυθείς κομψά. Αρκεί να προσθέσεις στη συλλογή σου τα κατάλληλα κομμάτια που θα κάνουν το καθημερινό ντύσιμο σου πιο εύκολο.

Τα looks που ξεχωρίσαμε για αυτή την εποχή

Δανάη Μπάρκα

Loading...

Φαίη Σκορδά

Loading...

Ιωάννα Μαλέσκου

Loading...

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Loading...

Χριστίνα Μπόμπα

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ