Follow us

Και η Μαρία Ηλιάκη με το ρούχο που θα φοράμε όλο το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα

6 + 1 προτάσεις για να υιοθετήσεις το look της.

Και η Μαρία Ηλιάκη με το ρούχο που θα φοράμε όλο το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα NDP

Πριν λίγες μέρες στο πλατό τη πρωινής εκπομπής της ''Πάμε Δανάη'' η Δανάη Μπάρακα είχε εμφανιστεί με το απόλυτο φθινοπωρινό κομμάτι. Ο λόγος για την ολόσωμη φόρμα, ένα fashion item που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα. Σήμερα βλέπουμε άλλη μία διασημότητα της ελληνικής shobiz να δίνει τη ψήφο εμπιστοσύνης της στις ολόσωμες φόρμες και αυτή δεν είναι άλλη από τη Μαρία Ηλιάκη.

Το look της Μαρίας Ηλιάκη

Ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτησε την παρουσιάστρια με μία ολόσωμη φόρμα στην πρωινή βόλτα με την οικογένεια της στο κέντρο της Αθήνας. Στο πλευρό της ο σύζυγος της, Στέλιος Μανουσάκης, μαζί με τη 3,5 μηνών κορούλα τους. Η ίδια έγινε πρόσφατα μαμά και προτεραιότητα στο καθημερινό styling είναι η άνεση και η στιλιστική ευελιξία, που δεν θυσιάζονται στο βωμό της κομψότητας. Τι ποιο ιδανικό, λοιπόν, από μία ολόσωμη φόρμα, που μπορείς να φορέσεις από το γραφείο έως τη βραδινή σου έξοδο;

Και η Μαρία Ηλιάκη με το ρούχο που θα φοράμε όλο το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα
Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη ολοκλήρωσε το σύνολο της με All Star αθλητικά παπούτσια με animal print, cut-eye μαύρα γυαλιά ηλίου και μία oversized τσάντα ώμου. Το look της ήταν η επιτομή του ''cool mom''.

Get the look

Οι ολόσωμες φόρμες δεν θα φύγουν ποτέ από τις τάσεις της μόδας, ενώ έχουν πάντα την τέλεια ισορροπία μεταξύ άνεσης και στιλ. Κάνοντας μία έρευνα στα φθινοπωρινά drops των fashion brands ξεχωρίσαμε 6 σχέδια ολόσωμων φορμών, που θα σου λύσουν τα χέρια στο styling των επόμενων μηνών.

Συνέχισε να σκρολάρεις και βρες το ιδανικό για εσένα.

Ολόσωμη μαύρη φόρμα με ντεκολτέ σταυρωτό, Mango

Ντένιμ ολόσωμη φόρμα, H&M

Μακριά ολόσωμη φόρμα με άνοιγμα στο ντεκολτέ, Bershka

Ολόσωμη μαύρη φόρμα με σούρες, Zara

Μαύρη μακριά ολόσωμη φόρμα, Massimo Dutti

Ντένιμ ολόσωμη φόρμα - σαλοπέτα, Pull & Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ