Follow us

Οι Ελληνίδες celebrities αγαπούν τα animal prints | 6 διαφορετικοί τρόποι για να τα φορέσεις

Εμφανίσεις με animal prints που αποπνέουν δυναμισμό.

fashion celebrities NDP Photo Agency

Λεοπάρ, zebra και cow print, snakeskin και η λίστα με τα animal prints μπορεί να μεγαλώσει και άλλο. Αυτά τα τόσο ιδιαίτερα και δυναμικά μοτίβα έχουν επιστρέψει στον κόσμο της μόδας τα τελευταία χρόνια και όπως φαίνεται θα μείνουν για καιρό. Αρχικά, πολλές γυναίκες ήταν κάπως διστακτικές με τα animal prints, ωστόσο με την πάροδο του χρόνου πολλές από εμάς υποκύψαμε στη γοητεία τους, αφού υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να τα προσθέσουμε στα σύνολα μας ανάλογα με την αισθητική και το στιλ μας.

Πολύτιμη βοήθεια σε αυτή τη διαδικασία είναι η στιλιστική έμπνευση που μας προσφέρουν οι εμφανίσεις διάσημων γυναικών. Οι Ελληνίδες celebrities μάλιστα έχουν αγαπήσει αυτά τα μοτίβα και τα επιλέγουν για τις δημόσιες εμφανίσεις τους. Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε πρόσφατα στην εκπομπή της " Σούπερ Κατερίνα" ένα πουκάμισο σε μπλε animal print, ενώ το παράδειγμα της ακολούθησε και η Σίσσυ Χρηστίδου, φορώντας μία ολόσωμη φόρμα στο ίδιο μοτίβο. Η Βίκυ Καγιά έχει κάνει μία από τις πιο κομψές της εμφανίσεις με λεοπάρ κοστούμι, ενώ η εμφάνιση της Φαίης Σκορδά με twin set στο ίδιο pattern αποδεικνύει πως τα animal prints είναι πολύ sexy. Η Μαρία Ηλιάκη και η Μαρία Μπεκατώρου σού προτείνουν να προσθέσεις στη συλλογή σου μία midi, πλισέ φούστα και μία ολόσωμη φόρμα αντίστοιχα σε λεοπάρ μοτίβο για everyday εμφανίσεις που αποπνέουν δυναμισμό.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τα looks των celebrities που έχουμε ξεχωρίσει ώστε να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στη δική σου αισθητική.

Τα looks που θα σε πείσουν να φορέσεις animal print

Κατερίνα Καινούργιου

Loading...

Φαίη Σκορδά

Loading...

Βίκυ Καγιά

Loading...

Σίσσυ Χρηστίδου

Loading...

Μαρία Μπεκατώρου

Loading...

Μαρία Ηλιάκη

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ