Follow us

Το ντένιμ φοριέται πολύ | Δες τα looks των celebrities που θα φορέσεις και εσύ φέτος το φθινόπωρο

Ιδέες για να ανεώσεις το look των ντένιμ κομματιών της γκαρνταρόμπας σου.

Το ντένιμ φοριέται πολύ | Δες τα looks των celebrities που θα φορέσεις και εσύ φέτος το φθινόπωρο Splash/Ideal Images

Το street style είναι μία πηγή έμπνευσης, που δεν σταματάει να μας χαρίζει ιδέες και προτάσεις για τη δημιουργία αξιόλογων, ενδιαφέροντων και κομψών εμφανίσεων. Αν αντιμετωπίζεις στιλιστικά διλήμματα, δυσκολία στο καθημερινό ντύσιμο ή απλά χρειάζεσαι ''κάτι'' για να ανανεώσεις το προσωπικό στιλ, τότε το street style σού είναι απαραίτητο. Ειδικά αυτή την περίοδο, όπου στο πρόγραμμα είχαμε Κινηματογραφικά Φεστιβαλ, πρεμιέρες, Εβδομάδες Μόδας και σημαντικές εκδηλώσεις το feed των social media γέμισε με αμέτρητες εμφανίσεις των ιερειών του στιλ και των celebrities, που παρευρέθηκαν στο κόκκινο χαλί, οι οποίες αξίζουν την προσοχή μας. Ανάμεσα τους, ωστόσο, ξεχωρίσαμε εκείνες με τη μεγαλύτερη στιλιστική ευελιξία, που μπορούμε να αναδημιουργήσουμε, για να ανανεώσουμε τις εμφανίσεις μας. Ο λόγος για τα διάσημα και διαχρονικά ντένιμ looks.

Τα σύνολα με πρωταγωνιστή το ντένιμ που θέλουμε να φορέσουμε και εμείς

Το ντένιμ βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με το λευκό πουκάμισο, το blazer και την tailored παντελόνια -με λίγα λόγια αποτελεί ένα από τα πιο κλασικά κομμάτια, που δεν χάνει την αίγλη, τη στιλιστική αξία και την ευελιξία του στο πέρασμα του χρόνου. Μπορεί να ξεκίνησε από μία ταπεινή καταγωγή (αποτελούσε το ύφασμα των ρούχων, που φορούσαν οι εργάτες στους δύο προηγούμενες αιώνες), όμως, κατάφερε μέσα από τις δεκαετίες των αλλαγών, δηλαδή τα 60s και 70s, να αναδειχθεί σε staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Το ντένιμ το συναντάμε σε πουκάμισα, ολόσωμες φόρμες, παντελόνια (τα αγαπημένα μας τζιν), φούστες, τσάντες, υποδήματα, bustier tops και πανωφόρια, δείχνοντας μας τη εύκολη προσαρμογή τους σε κάθε ύφος και στιλ. Επίσης, αποτελεί το σήμα κατατεθέν αυτής τη σεζόν και για αυτό παρακάτω συγκεντρώσαμε τις εμφανίσεις των διασήμων με denim looks.

Συνέχισε να σκρολάρεις και δες πως το φόρεσαν οι ιέρειες του στιλ.

Η Gigi Hadid κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης φόρεσε ένα total denim look αποτελούμενο από ένα αμάνικο top και και μία παντελόνα καμπάνα σε σκούρα μπλε απόχρωση. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο της με chunky αθλητικά παπούτσια και μαύρη oversized τσάντα ώμου. Η εμφάνιση της αποτελεί μία ιδανική επιλογή για τις πρωινές υποχρεώσεις.
Το ντένιμ φοριέται πολύ | Δες τα looks των celebrities που θα φορέσεις και εσύ φέτος το φθινόπωρο

Από την άλλη πλευρά η Dual Lipa έκανε μια βραδινή εμφάνιση στο Λονδίνο μαζί με το αγόρι της Anwar Hadid επιλέγοντας ένα denim look, το οποίο ξεχώρισε για το βικτωριανού τύπου bustier top, που έφερε διακοσμημένες λεπτομέρειες με στρας. Όπως και η Gigi Hadid έτσι και η τραγουδίστρια το συνδύασε με καμπάνα τζιν σε loose γραμμή. Από το outift της δεν έλειπαν τα αξεσουάρ σε pop αποχρώσεις, όπως τα platform πέδιλα της και η μικρή τσάντα χειρός της. To look της αποτελεί μία πρόταση για μία βραδινή έξοδο ή ένα ραντεβού.

Dua Lipa
Δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για στιλιστική έμπνευση χωρίς τη συνδρομή μίας Γαλλίδας. Στο εν λόγω denim theme συμμετέχει και η Charlotte Gainsbourg, η βασίλισσα του denim look. Η ίδια παρευρέθηκε πριν μερικές εβδομάδες στο Φεστιβάλ Βενετίας και για μία από τις εμφανίσεις της επέλεξε ένα total denim look, που απέπνεε μία relaxed κομψότητα. Σε άνετη γραμμή, χωρίς να είναι baggy, ο καρπός του έρωτα των Jane Birkin και Serge Gainsbourg φόρεσε ένα πουκάμισο και ένα τζιν καμπάνα, που αναδείκνυε τη σιλουέτα της. Το look της ολοκληρώθηκε με μαύρα δερμάτινα μποτάκια με χρυσή λεπτομέρεια και φαρδύ τακούνι. Το εν λόγω look αποτελεί μία ιδανική πρόταση για κάθε ώρα της ημέρας υιοθετώντας το je ne sais quoi της γαλλικής φινέτσας.
charlotte gainsbourg

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ