Follow us

Το ροζ ταιριάζει στη Φαίη Σκόρδα | Όλες οι εμφανίσεις της με τη hot απόχρωση της σεζόν

Της πάει και το ξέρει και μας δείχνει όλους τους τρόπους να το φορέσουμε.

Φαίη Σκορδά | Στην γκαρνταρόμπα της βρήκαμε τα κατάλληλα φορέματα για κάθε περίσταση NDP

Το ροζ είναι ένα χρώμα, που έχει συνδεθεί με τη θηλυκότητα, τον ρομαντισμό και τη νεανικότητα, ενώ όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν έχει την ιδιότητα να ηρεμεί τα πνεύματα. Πιο συγκεκριμένα, καθώς κοιτάμε το ροζ, τα επίπεδα του άγχους μειώνονται, ο θυμός εξαφανίζεται και ηρεμία μας κυριεύει. Δεν είναι τυχαία, λοιπόν, η έκφραση πως ''βλέπουμε τη ζωή μέσα από ροζ γυαλιά'', δηλαδή μέσα από μία θετική και ρομαντική ματιά. Επίσης, το εν λόγω χρώμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη βιομηχανία της μόδας, καθώς για χρόνια χρησιμοποιούνταν ως το σήμα κατατεθέν του κοριτσίστικου στιλ και των νεανικών brands, ενώ έντυνε πολύ συγκεκριμένους χαρακτήρες της μεγάλης οθόνης. Ευτυχώς, τα δεδομένα άλλαξαν και το ροζ, όχι απλά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των συλλογών ανεξαρτήτου φύλου και σεζόν, αλλά μας δείχνει ειδικά φέτος στις πασαρέλες τη στιλιστική ευελιξία του. Ίσως για όλους αυτούς τους λόγους να το λατρεύει και η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια φαίνεται να έχει ξεχωρίσει από το χρωματικό φάσμα το ροζ και τις διάφορες αποχρώσεις του. Πάντα εμφανίζεται με μία εκδοχή του, ενώ δεν φοβάται να κάνει και total pink σύνολα. Η αλήθεια είναι, πως το ροζ και ειδικά η παστέλ απόχρωση του ταιριάζει απολύτως με τα χαρακτηριστικά της Φαίης Σκορδά. Αναδεικνύει τα ξανθά μαλλιά της και τη σταρέναι επιδερμίδα της, ενώ τονίζει τη θηλυκότητα αλλά και τη γλυκιά της πλευρά. Όταν χαμογελάς, άλλωστε, φορώντας ροζ, είναι σαν να χαμογελάς ''διπλά''.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής ''Το Πρωινό'' έχει ήδη εμφανιστεί στις οθόνες με ροζ σύνολα αλλά και με λεπτομέρειες στην εν λόγω απόχρωση. Από την άλλη πλευρά, οι εμφανίσεις της στον λογαριασμό της στο Instagram μάς δίνουν ακόμα περισσότερες προτάσεις για να εντάξουμε το ροζ και στη δική μας γκαρνταρόμπα. Από μίνι φορέματα, σε ολόσωμες φόρμες και τοπ, το ροζ φαίνεται να ντύνει κάθε staple κομμάτι της συλλογής της Φαίης Σκορδά.

Pink Fever | Οι καλύτερες εμφανίσεις της Φαίης Σκορδά με τo hot χρώμα της σεζόν

Με αφορμή τις τελευταίες της ''pink'' εμφανίσεις, που θα ζήλευε μέχρι και η Elle Woods από το ''Legally Blonde'', εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες εμφανίσεις της και είμαστε σίγουρες, πως θα σε εμπνεύσουν και εσένα. Μην ξεχνάς, πως το ροζ πρόκειται να ξεχωρίσει τους επόμενους μήνες στο street style και στις συλλογές, αφού οι σχεδιαστές του έδωσαν τη ψήφο εμπιστοσύνης τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ