Follow us

Οι ''it'' τσάντες με τις προσιτές τιμές που έκαναν διάσημες οι celebrities

Μοντέρνα σχέδια που αγαπήθηκαν από τις πιο διάσημες fashionistas και έχουν προσιτή τιμή.

Οι ''it'' τσάντες με τις προσιτές τιμές που έκαναν διάσημες οι celebrities Splash/Ideal Images

Κάθε χρόνο και κάθε σεζόν θα ξεχωρίζουν κάποιες τάσεις και κάποια κομμάτια, που έχουν όλα τα σωστά χαρακτηριστικά για να τραβήξουν την προσοχή και να πείσουν τον καθένα να τα αγοράσει. Ένα από αυτά τα fashion items είναι και οι ''it'' τσάντες. Πρόκειται για τα αξεσουάρ, που αποκτούν εξέχουσα θέση στις τάσεις και όλες οι fashionistas δίνουν μάχη για να τα κάνουν δικά τους. Σχεδόν πάντα αποτελούσαν σχέδια πολυτελών οίκων και έτσι η τιμή τους ξεπερνούσε αρκετά τα όρια μιας μέση τσάντας, ενώ η τιμή της μεταπώλησης τους απογειωνόταν. Βέβαια, όλα αυτά ίσχυαν μέχρι και πρότινος, καθώς τις τελευταίες σεζόν τα πράγματα έχουν αλλάξει στη βιομηχανία της μόδας και οι τάσεις ''εκδημοκρατίστηκαν''. Το ίδιο συνέβη και με τα σχέδια των ''it'' τσαντών, των πιο διάσημων αξεσουάρ της εκάστοτε σεζόν.

Ποιος είπε πως για να κάνεις δική σου μία ''it'' τσάντα, πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις μεγάλη ''ζημιά'' στον τραπεζικό σου λογαριασμό;

Σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, που έχουν επικρατήσει τον τελευταίο καιρό, οι ''it'' τσάντες πλέον δεν κοστίζουν 2.000 ευρώ, γιατί οι trendsetters επιλέγουν σχέδια σε πιο προσιτές τιμές. Πιο συγκεκριμένα, fashionistas με μεγάλο κοινό ακολούθων και στιλιστική επιρροή επιλέγουν σχέδια από προσιτά brands, που ωστόσο έχουν αρκετό χαρακτήρα και ιδιαίτερη αισθητική για να αγαπηθούν από όλους.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις 4 ''it'' τσάντες σε προσιτές τιμές, που αναδείχθηκαν από το street style των πιο επιδραστικών fashionistas.

-H νεαρή κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber, δεν αποχωρίζεται ποτέ την ''Soho Bag'' του fashion brand By Far, που θα τη βρεις να στην τιμή των 595 δολαρίων.

-Το supermodel Kendall Jenner έχει ένα sweet spot για την ''Moon Bag'' του brand Staud, την οποία μπορείς να αγοράσεις έναντι 250 δολαρίων.

Hailey Bieber ανέδειξε την ''Felix Nylon'' τσάντα του brand Staud στο πιο hot σχέδιο. Η τιμή της κοστολογείται στα 180 δολάρια.

Emily Ratajkowski λατρεύει την ''Gabbi'' τσάντα από το brand JW PEI, η τιμή της οποία βρίσκεται λίγο κάτω από τα 90 δολάρια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ