Follow us

Το ιδανικό πανωφόρι για τις βροχερές ημέρες του φθινοπώρου

5 προτάσεις για να βρεις το δικό jacket και να βγεις αλώβητη από την κακοκαιρία.

Σού βρήκαμε το ιδανικό πανωφόρι για τις βροχερές ημέρες του φθινοπώρου Pixel Formula

Το ξέρουμε πως τα τελευταία 24ώρα δεν ήταν και τα πιο ήρεμα. Αν σκεφτείς, μάλιστα, πως για να πας και να γυρίσεις από το γραφείο χρειαζόσουν το διπλάσιο χρόνο λόγω της κακοκαιρίας, αυτό από μόνο του εντείνει την ένταση. Ας μην κάνουμε λόγο για τις στιγμές, που έφτασες στην πόρτα του σπιτιού σου όχι απλώς βρεγμένη αλλά μούσκεμα από τη βροχή... Βέβαια, οι καταιγίδες, οι βροχές και η κακοκαιρία σε ένα γενικότερο πλαίσιο είναι αρκετά συνηθισμένα φαινόμενα κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου και του φθινοπώρου και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μάθουμε να συμβιώνουμε με αυτά. Εμείς σήμερα θα εστιάσουμε πως μπορείς να συμβιώσεις μαζί τους... στιλιστικά. Τι εννοούμε; Βάλε στην άκρη τα φινετσάτα παλτό και τα δερμάτινα τζάκετ γιατί σου βρήκαμε το ιδανικό πανωφόρι για τις βροχερές ημέρες. Ο λόγος για το bomber jacket.

Γιατί χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα bomber jacket;

Το bomber jacket αρχικά ήταν μέρος της στολής των πιλότων, ωστόσο, στο σχέδιο του τα δημιουργικά μυαλά της μόδας είδαν όλες του τις στιλιστικές δυνατότητες. Πρόκειται για ένα ευκολοφόρετο πανωφόρι, το οποίο προσφέρει μεγάλη στιλιστική ευελιξία και έτσι μπορείς να το συνδυάσεις σχεδόν με κάθε σου σύνολο. Επίσης, σαν αισθητική φέρει μία μοντέρνα πινελιά από το street style στη γκαρνταρόμπα σου. Δεν λείπει ποτέ αυτή την περίοδο από τα looks των ιερειών του στιλ, ενώ το βλέπουμε να συνδυάζεται μέχρι και με βραδινά φορέματα και το αποτέλεσμα μάς αρέσει πολύ.

Είναι ένα κομμάτι, που θα δώσει δυναμισμό στο look σου και πολλή άνεση στην καθημερινότητα σου, ειδικά τις ημέρες που οι ουρανοί ''ανοίγουν''. Λόγω του υλικού, από το οποίο είναι συνήθως φτιαγμένα, δεν θα φοβάσαι να βρέχει ή ακόμα και να το κακομεταχειριστείς, αφού η αντοχή του είναι μεγάλη. Plus, σου προσφέρει προστασία από τον αέρα και την πτώση της θερμοκρασίας χωρίς όμως να νιώσεις άβολα από τη ζέστη.

Μπορείς να κάνεις το πιο κομψό και συγχρόνως απλό σύνολο, επιλέγοντας ένα ψηλόμεσο κολάν, ένα ζιβάγκο, τις κατάλληλες μπότες για τις βροχερές ημέρες και το backpack σου και είσαι έτοιμη να βγεις από το σπίτι σου, ακριβώς όπως θα έκανε μία πραγματική fashionista.

Για όλους αυτούς τους λόγους εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω 5 σχέδια, για να βρεις το ιδανικό για εσένα και έτσι να μην σε νοιάζει καθόλου αν έξω βρέχει.

Καπιτονέ υδροαπωθητικό bomber jacket, Zara

Bomebr jacket με όψη ναίλον και γιακά από συνθετική γούνα, Bershka

Bomber jacket, Pull & Bear

Cropped υφασμένο bomber jacket με ριμπ γιακά και φερμουάρ μπροστά, H&M

Bomber jacket με μονόγραμμα, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ