Follow us

Νέα εβδομάδα, νέα σύνολα | Ο στιλιστικός οδηγός σου για να είσαι άψογη σε κάθε σου εμφάνιση

Το styling της εβδομάδας δεν ήταν ποτέ τόσο fun!

Νέα εβδομάδα, νέα σύνολα | Ο στιλιστικός οδηγός σου για να είσαι άψογη σε κάθε σου εμφάνιση Pixel Formula

Η Δευτέρα είναι δύσκολη. Πρέπει να ξυπνήσουμε νωρίς και μετά από ένα Σαββατοκύριακο ξεκούρασης να επιστρέψουμε πίσω στην καθημερινότητα και τους γρήγορους ρυθμούς της. Παρ' όλα αυτά, δεν χρειάζεται η διάθεση μας να είναι τόσο βαριά, αφού υπάρχουν τρόποι για να κάνουμε κάθε Δευτέρα λίγο πιο χαρούμενη και ενθουσιώδης. Όπως θα έχεις αντιληφθεί μιλάμε για το παιχνίδι του styling, το ατέλειωτο mix & match, που μας επιτρέπει να μεταμορφωνόμαστε σε όποια εκδοχή του εαυτού μας θέλουμε. Τη μία ημέρα μπορεί να επιθυμούμε ένα αυστηρό preppy look και την άλλη να έχουμε χαλαρή διάθεση για ένα athleisure outfit. Το styling μάς δίνει αμέτρητες επιλογές για να επιλέξουμε, ακόμα και αν δεν έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας όλα τα ρούχα της βιομηχανίας.

Με τους σωστούς συνδυασμούς μπορούμε να έχουμε αμέτρητα σύνολα και έτσι η capsule γκαρνταρόμπα με τα απαραίτητα για την εκάστοτε σεζόν να είναι αρκετά πιο πλούσια από όσο δείχνουν οι κρεμάστρες και τα ράφια της. Βάζοντας όλα αυτά στο μυαλό μας σκεφτήκαμε σήμερα να συγκεντρώσουμε 4 προτάσεις συνόλων, που θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις το στιλ σου και αξιοποιήσεις σωστά όλα τα ρούχα σου.

Τα outfits της εβδομάδας σύμφωνα με τους σπεσιαλίστες

Κάνοντας μία έρευνα ανάμεσα στους πιο επιτυχημένους λογαριασμούς των fashion insiders, influencers και stylists ξεχωρίσαμε τα σύνολα, που μπορείς εύκολα να αναδημιουργήσεις, καθώς αποτελούνται από φθινοπωρινά must-haves. Plus, έχουν μεγάλη στιλιστική ευελιξία, για να τα φορέσεις από το γραφείο έως τη έξοδο σου μετά το πέρας τη εργασίας σου.

Ας τα δούμε πιο αναλυτικά.

Το ταγέρ αλά 2021 | Λατρεύουμε το preppy style -ίσως φταίνε οι επιρροές της Blair Waldorf. Ένα ταγέρ, λοιπόν, σε διαχρονικό print, μίνι μάκρος, oversized γραμμή blazer και ένα T-shirt είναι η πιο εκμοντερνισμένη εκδοχή του, που θα θες άμεσα να φορέσεις. Ολοκλήρωσε το σύνολο είτε με chunky μπότες ή γαλότσες.

Loading...

Leather Weather | Το πουλόβερ είναι απαραίτητο αυτή την περίοδο, ωστόσο, και πολύ συνηθισμένο. Συνδύασε το με ένα δερμάτινο παντελόνι αυστηρά σε ανοιχτή γραμμή, sneakers ή γόβες και μία tote τσάντα. Έτσι, θα έχεις υιοθετήσει τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν με τον πιο κομψό τρόπο.

Loading...

Casual but make it pretty | Για εσένα που νιώθεις μία χαλαρή κομψότητα έχουμε το εξής σύνολο: Mom τζιν παντελόνι, λευκό πουκάμισο, πουλόβερ τύπου κολεγιακό ριγμένο πάνω από τους ώμους, loafers και tote τσάντα -ποιος είπε ότι το casual δεν μπορεί να είναι κομψό;

Loading...

Businesswoman | Βγάλε από το βάθος της γκαρνταρόμπας σου την pencil φούστα σου, καθώς ήρθε η ώρα να τη βάλεις. Συνδύασε την με ένα loose πουκάμισο, μπότες σε μεσαίο ύψος και πρόσθεσε ένα φουλάρι γύρω από το λαιμό σου. Επίσης, το δερμάτινο τζάκετ και η τσάντα σου θα ολοκληρώσουν μοναδικά το look.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ