Follow us

Ανακαλύψαμε τα H&M μποτάκια που ταιριάζουν με τα πάντα και δεν είναι μαύρα

Μία όχι και τόσο αναμενόμενη επιλογή που θα κάνει τη διαφορά στο ντύσιμο σου.

street style Pixel Formula

Στην ερώτηση "ποιο είναι το χρώμα που ταιριάζει με τα πάντα”, η απάντηση που θα δίναμε όλες μας είναι το μαύρο. Ποια είναι τα ιδανικά παπούτσια, ποιο είναι η πιο safe χρωματική επιλογή, με ποιο χρώμα θα πετύχω σίγουρα ένα κομψό αποτέλεσμα; Η απάντηση σε όλες αυτές τις ερωτήσεις που μας απασχολούν καθημερινά, η πρώτη και αναμενόμενη επιλογή είναι ξανά το μαύρο. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο χρώμα που συνδυάζεται εύκολα και σου προσφέρει τόση ευκολία. Οι τάσεις του φετινού χειμώνα είναι εδώ για να σε κάνουν να αναθεωρήσεις όλα τα στιλιστικά κλισέ που είχες στο νου σου μέχρι πρόσφατα, ξεκινώντας από τα must have μποτάκια που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου.

Οι influencers της μόδας αποφάσισαν πως τα leggings είναι το παντελόνι της σεζόν | 5 τρόποι για να τα φορέσεις

Πέρα λοιπόν από τα κλασικά μαύρα μποτάκια, που είναι όντως εξαιρετικά πρακτικά, οι influencers της μόδας σού προτείνουν να στρέψεις την προσοχή σου σε μία πιο ενδιαφέρουσα επιλογή. Δηλαδή, στις μπότες και τα μποτάκια σε off white απόχρωση. Οι ιδιότητες που έχει αυτή η απόχρωση είναι ακριβώς οι ίδιες με το μαύρο. Μπορείς να τη συνδυάσεις με τα πάντα, ωστόσο είναι μία όχι και τόσο αναμενόμενη επιλογή που θα κάνει τη διαφορά στο ντύσιμο σου.

Ακόμα κι αν διστάζεις, τα παρακάτω looks των fashion experts, αλλά και τα μποτάκια που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή των H&M είναι σίγουρα πως θα σε πείσουν να υποκύψεις.

Styling Tips

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Τα must have μποτάκια από την H&M συλλογή

Ανακαλύψαμε τα H&M μποτάκια που ταιριάζουν με τα πάντα και δεν είναι μαύρα
Χοντρόσολες δερμάτινες μπότες H&M

Βρες τα εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ