Follow us

Η Φαίη Σκορδά σού δείχνει πώς να ντυθείς στις βραδινές εξόδους του Σαββατοκύριακου

Τα δύο looks που θα θες άμεσα να αντιγράψεις.

Η Φαίη Σκορδά σού δείχνει πώς να ντυθείς στις βραδινές εξόδους του Σαββατοκύριακου NDP

Το ξέρουμε, πως μετά από έναν ανάδρομο Ερμή και μία ''θυμωμένη'' πανσέληνο το μόνο, που επιθυμείς είναι να χαλαρώσεις μακριά από το άγχος και τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας σου. Επίσης, θα θέλεις οπωσδήποτε να εκτονώσεις την ένταση και να δεις τα αγαπημένα σου άτομα. Με λίγα λόγια το Σαββατοκύριακο σου θα είναι γεμάτο από βραδινές εξόδους και μεσημεριανές βόλτες -ξέρουμε πως το πρωί θα κοιμάσαι μέχρι αργά... Για τις πρώτες περιστάσεις, είτε αυτές είναι ένα ποτό και ένα θέατρο είτε ένα φαγητό, χρειάζεσαι τα κατάλληλα σύνολα και η Φαίη Σκορδά στα έχει ήδη βρει.

Night Out | Οι εμφανίσεις της Φαίης Σκορδά είναι ιδανικές για τις βραδινές εξόδους σου

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται, πως είχε και αυτή μία γεμάτη εβδομάδα, αφού έπρεπε να παρευρεθεί σε δύο βραδινές εκδηλώσεις. Η πρώτη ήταν η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του!" στο Θέατρο Ήβη. Για αυτή η παρουσιάστρια επέλεξε να υιοθετήσει την hot τάση του φθινοπώρου, το leather trend, που θα βρεις στα social media με το hashtag ''#leatherweather''. Η ίδια δημιούργησε ένα total leather look, που αποτελούνταν από ένα στενό ψηλόμεσο παντελόνι, ένα bustier top, ένα oversized blazer και μία τσάντα ώμου. Η Φαίη Σκορδά ολοκλήρωσε το look της με all time classic μυτερές μαύρες γόβες από λουστρίνι. Το outfit της είναι ιδανικό για το μπαρ και τη βραδινή διασκέδαση.

Η Φαίη Σκορδά σού δείχνει πώς να ντυθείς στις βραδινές εξόδους του Σαββατοκύριακου

Το δεύτερο της night out look έγινε στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Breitling στην οδό Βουκουρεστίου. Η Φαίη Σκορδά έκανε μία άκρως κομψή εμφάνιση, που είναι ιδανική για τη βραδινή σου έξοδο, για φαγητό ή θέατρο. Η ίδια επέλεξε και πάλι ένα total black look με τη διαφορά πως είχε μια military αισθητική αντί για το sexiness του προηγούμενου look. Ένα πανωφόρι με αυστηρές γραμμές, χρυσές λεπτομέρειες συνδυασμένο με ένα στενό παντελόνι, γόβες με χρυσό σχέδιο και πάλι μία τσάντα ώμου -όλα σε μαύρο χρώμα- είναι όσα χρειάζεσαι στη βραδινή εμφάνιση σου.

Σκορδά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ