Follow us

Τα party shoes που χρειάζεσαι σίγουρα αυτή την εποχή, τα φόρεσε η Χριστίνα Μπόμπα

Ένα ζευγάρι παπούτσια που θα μοιάζει με κόσμημα στα πόδια σου.

xristina mpompa NDP Photo Agency

Η στιγμή που περιμέναμε με ανυπομονησία τόσο καιρό έχει έρθει επιτέλους, δηλαδή η εστίαση και οι καλλιτεχνικοί χώροι έχουν ανοίξει τις πόρτες τους και εμείς μπορούμε να ευχαριστηθούμε -πάντα με προσοχή στους υγειονομικούς κανόνες- βραδινές εξόδους με την παρέα μας. Αμέσως μόλις κανονίσουμε την έξοδο μας όμως, σχεδόν αυτόματα εμφανίζεται η σκέψη του look που θα φορέσουμε. Ευτυχώς για όλες μας, το αγαπημένο μας αξεσουάρ, δηλαδή τα παπούτσια είναι εδώ για να σώσει την κατάσταση ακόμα μία φορά.

Η Χριστίνα Μπόμπα σού δείχνει πώς να ντυθείς σε φθινοπωρινό γάμο

Ένα ζευγάρι party shoes, που μοιάζει με κόσμημα στα πόδια σου είναι ακριβώς το item που θα σε βοηθήσει να κάνεις τα βραδινά σου σύνολα να ξεχωρίσουν χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαίτερα. Μπορείς να φορέσεις απλώς το τζιν παντελόνι σου ή το αγαπημένο σου μαύρο φόρεμα και να αναβαθμίσεις το σύνολο με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες σε δυναμικά patterns όπως το animal print ή διακοσμημένα με στρας.

Σε μία πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της, η Χριστίνα Μπόμπα, φόρεσε τα party shoes που σίγουρα αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου αυτή την εποχή. Συγκεκριμένα, η influencer και επιχειρηματίας παρευρέθηκε σε εγκαίνια καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας και έκλεψε τις εντυπώσεις με το βραδινό της σύνολο. Για την εν λόγω περίσταση, επέλεξε να φορέσει μαύρο, δερμάτινο κοστούμι με μαύρο τοπ και μαύρη handbag, ενώ ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μαύρα, ψηλοτάκουνα πέδιλα, που ήταν διακοσμημένα με στρας και έκαναν το αποτέλεσμα ακόμα πιο λαμπερό.

Η Χριστίνα Μπόμπα στο Ηρώδειο | Το φόρεμα που θα φορέσουμε πιο πολύ φέτος το φθινόπωρο

Ακριβώς αυτό είναι και το tip που σου προτείνουμε να κρατήσεις. Όταν θέλεις να ντυθείς κομψά σε κάποια βραδινή έξοδο, ωστόσο να μην καταναλώσεις άπειρο χρόνο μπροστά από την ανοιχτή ντουλάπα, επέλεξε να φορέσεις κάτι basic και να το αναβαθμίσεις με ένα ζευγάρι statement παπούτσια.

Το party look της Χριστίνας Μπόμπα

Loading...

Τα ωραιότερα party shoes που έχουμε ξεχωρίσει

Slingback γόβες Envie Shoes

Slingback γόβες με kitten heels Zara

Πέδιλα Sante Shoes

Ψηλοτάκουνα πέδιλα Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ