Follow us

Έλα για ψώνια μαζί μας | Οι τσάντες που θα αγόραζε μία συντάκτρια μόδας αυτή τη σεζόν

Τα σχέδια με τη χρηστική και στιλιστική αξία που χρειάζεσαι οπωσδήποτε αυτή τη σεζόν.

Έλα για ψώνια μαζί μας | Οι τσάντες που θα ψώνιζε μία συντάκτρια μόδας αυτή τη σεζόν Pixel Formula

Με κάθε μέρα που περνάει τόσο τα φύλλα των δέντρων αλλάζουν χρώμα, η θερμοκρασία πέφτει και εμείς αλλάζουμε το καθημερινό ντύσιμο μας. Έχουμε αφήσει πίσω μας τις ημέρες των αέρινων γραμμών, των δροσερών υφασμάτων και των spaghetti straps και από τις εμφανίσεις μας δεν λείπουν πλέον τα δερμάτινα τζάκετ, τα ζεστά πανωφόρια, τα μποτάκια και τα ζιβάγκο. Το στιλ μας προσαρμόζεται και αυτό σταδιακά στις απαιτήσεις της εποχής, όπως και η γκαρνταρόμπα μας. Αυτή η περίοδος, παράλληλα, είναι ιδανική για ψώνια, καθώς έχοντας οργανώσει τα φθινοπωρινά μας ρούχα και αξεσουάρ, έχουμε εντοπίσει και τις ελλείψεις της συλλογής μας. Μπορεί να χρειαζόμαστε ένα παλτό, ένα ζευγάρι παπουτσιών ή μία τσάντα, ώστε να ολοκληρωθεί η capsule γκαρνταρόμπα μας με τα staples της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας. Σήμερα, ωστόσο, θα επικεντρωθούμε στα τελευταία αξεσουάρ και θα σου παρουσιάσουμε παρακάτω τις τσάντες, που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις της σεζόν.

Shoping Guide | Οι κατάλληλες τσάντες για τις περιστάσεις σου

Έχουμε τονίσει στο παρελθόν, πως οι τσάντες είναι ένα από τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ, αφού δεν λείπουν από καμία μας εμφάνιση. Από την σύντομη βόλτα, τις καθημερινές δουλειές και το γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο, οι τσάντες δίνουν πάντα το παρών. Πέρα από τη χρηστική τους αξία (χωράνε τα απαραίτητα αντικείμενα για την εκάστοτε περίσταση), οι τσάντες παίζουν σημαντικό στιλιστικό ρόλο στην εμφάνιση μας. Ως αξεσουάρ μπορούν να αναβαθμίσουν το πιο απλό σύνολο και να προσθέσουν σε ένα glamorous. Σε κάθε περίπτωση, ολοκληρώνουν μοναδικά το look. Για αυτό και είναι απολύτως σημαντικό να έχουμε το ιδανικό σχέδιο για την κατάλληλη έξοδο.

Μελετώντας τις φετινές τάσεις σε αυτό το αξεσουάρ, παρατηρήσαμε πως υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, χρώματα και υφές ανάμεσα στα trends. Παρ΄όλα αυτά, τα δύο άκρα, οι υπερμεγεθείς και οι μικροσκοπικές τσάντες, γνωρίζουν αυτή τη χρονιά τη μεγαλύτερη δημοτικότητα. Από την άλλη πλευρά, στο street style βλέπουμε τις tote τσάντες, τα backpacks και τα fanny packs να ξεχωρίζουν στα πρωινά looks και στα βραδινά τους oversized φακέλους και τα μικροσκοπικά τσαντάκια γεμάτα στρας και εκεκντρικές λεπτομέρειες.

Έχοντας όλα αυτά στο μυαλο μας, παρακάτω συγκεντρώσαμε 6 + 1 σχέδια τσαντών, που πληρούν όλες τις απαιτήσεις της σεζόν, της καθημερινότητας μας και αξίζουν την επένδυση.

Τσάντα σακίδιο, Attrattivo

Τσάντα χειρός ''Le Pilage Club'', Longchamp

Shopper τσάντα με πλεκτό σχέδιο, Helmi

Fanny pack Guess, e-papoutsia

Μικρή τσάντα χειρός με κροκό εφέ Nolah, Tsakiris Mallas

Tote τσάντα χειρός, Carpisa

Leather look pouch τσάντα με φαρδιά αλυσίδα, BSB

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ