Follow us

Τα στιλιστικά λάθη που αποφεύγουν οι Παριζιάνες

''Merci mais non'' λένε οι Παριζιάνες και εμείς κρατάμε σημειώσεις.

Τα στιλιστικά λάθη που αποφεύγουν οι Παριζιάνες Pixel Formula

Δεν είναι μυστικό πως εδώ στο MissBloom λατρεύουμε, μεταξύ άλλων, το παριζιάνικο στιλ. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο μπροστά στο ανεπιτήδευτο look των γυναικών που ζουν στην γαλλική πρωτεύουσα. Οι Παριζιάνες και σε ένα γενικότερο πλαίσιο, οι Γαλλίδες, έχουν γεννηθεί με έμφυτο στο DNA τους την κομψότητα. Ξέρουν πως να δημιουργούν ένα απλό και κομψό σύνολο και να το κάνουν να φαίνεται τόσο αβίαστο, σαν να ξύπνησαν έτσι. Η στιλιστική συνταγή τους μπορεί να φαίνεται απλή, ωστόσο, οι Παριζιάνες έχουν τα δικά τους στιλιστικά μυστικά, τα ''Dos'' και τα ''Don'ts'' του καθημερινού και όχι μόνο ντυσίματος τους. Μετά από μήνες που παρατηρούμε το στιλ τους, μελετούμε τις αναρτήσεις τους στα social media και ακούμε κάθε δήλωση και άποψη τους πάνω στη μόδα έχουμε καταλήξει σε μερικούς στιλιστικούς κανόνες που ακολουθούν και λάθη που αποφεύγουν. Σήμερα θα εστιάσουμε στα τελευταία.

Merci mais non | Ποια στιλιστικά λάθη αποφεύγουν οι Παριζιάνες

Ως λάτρεις και συντάκτριες μόδας συνήθως εστιάζουμε στους κανόνες, που πρέπει πάντα να ακολουθείς, στα tips που θα αναδείξουν το σωματότυπο σου και τα looks που θα σε εμπνεύσουν. Παρ' όλα αυτά, σήμερα θα κάνουμε τη διαφορά και θα σου αναλύσουμε τα λάθη στο ντύσιμο και το στιλ, που οι Γαλλίδες αποφεύγουν. Ακολούθησε τα και εσύ και δημιούργησε τη δική σου παριζιάνικη γκαρνταρόμπα και εμφανίσεις που θα ζήλευαν οι Γαλλίδες ιέρειες του στιλ.

1. Απoφεύγουν τα ψηλά τακούνια: Οι Παριζιάνες επιλέγουν kitten heels και σταθερά τακούνια, έτσι ώστε να περπατούν με χάρη και να μην δυσκολεύονται, ούτε και να υποφέρουν μετά από ώρες φορώντας τα.

Loading...

2. Αποφεύγουν τις στάμπες: Είδες ποτέ κάποια Παριζιάνα να φοράει μπλούζες με στάμπες; Εμείς όχι, οπότε επένδυσε σε prints και όχι στάμπες που ξεθωριάζουν πολύ γρήγορα.

Loading...

3. Αποφεύγουν τις τάσεις: Μιλάμε για τις τάσεις που έχουν εφήμερο χαρακτήρα και όπως ήρθαν έτσι θα εξαφανιστούν από το επίκεντρο της μόδας. Άλλωστε, οι Παριζιάνες λατρεύουν τα κλασικά και διαχρονικά κομμάτια, που έχουν αποδείξει την αντοχή και την αξία τους στο πέρασμα του χρόνου.

Loading...

4. Λένε ''όχι'' στο φανταχτερό: Οι Παριζιάνες θα λέγαμε πως είναι το άλλο άκρο των fashionistas του Λος Άντζελες. Δεν αγαπούν τα logos και σε καμία περίπτωση δεν βουτούν μέσα στη χρυσόσκονη, τους κρυστάλλους και οτιδήποτε ''flashy''.

Loading...

5. Δεν το παρακάνουν με τα αξεσουάρ: Η φιλοσοφία του ''less is more'' επικρατεί τόσο στο beauty look τους όσο και στο ντύσιμο τους. Ουσιαστικά δεν συνδυάζουν πολλά κομμάτια μαζί στα κοσμήματα και τα αξεσουάρ.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ