Follow us

Η Δανάη Μπάρκα με Zara φόρεμα που θα θέλεις να φοράς κάθε μέρα

Ιδανικό για day to night εμφανίσεις.

danai barka NDP Photo Agency

Κάθε γυναίκα έχει στη ντουλάπα της ένα ξεχωριστό section με κομμάτια που φορά όταν θέλει να νιώσει άνετα χωρίς να προσπαθήσει ιδιαίτερα με το styling. Ένα κλασικό, μαύρο φόρεμα, ένα τζιν παντελόνι που αναδεικνύει τη σιλουέτα σου, μία πουκαμίσα σε χρώμα που φτιάχνει πάντα τη διάθεση σου. Η καθεμία από εμάς αγαπά και ξεχωρίζει διαφορετικά κομμάτια. Ωστόσο, όλες θα συμφωνήσουν πως τα φορέματα είναι πάντα από τις πρώτες σκέψεις που κάνουμε όταν θέλουμε να ντυθούμε κομψά και εντυπωσιακά χωρίς όμως να περάσουμε πολύ χρόνο μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα.

Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε πρόσφατα ένα φόρεμα που θα σε ενθουσιάσει εάν αγαπάς τα one piece σύνολα. Πρόκειται για ένα midi, εμπριμέ φόρεμα από τη νέα συλλογή του Zara, το οποίο μπορείς να φορέσεις τόσο σε casual σύνολα όσο και σε βραδινές εξόδους. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής "Πάμε Δανάη” δημιούργησε ένα mix and match σύνολο, συνδυάζοντας το φόρεμα της με Tsakiris Mallas ψηλοτάκουνα πέδιλα με πλατφόρμα σε μπορντό, snakeskin μοτίβο.

Styling Tips

Ο λόγος που τα midi φορέματα είναι τόσο πρακτικά επειδή το μήκος τους τα καθιστά ιδανικά για τα looks του γραφείου, αφού μπορείς να τα φορέσεις με loafers ή μπότες και να δημιουργήσεις ένα smart chic σύνολο. Για τις πιο casual περιστάσεις, μπορείς να το συνδυάσεις με sneakers ή με combat μποτάκια για ένα πιο σύγχρονο και φρέσκο αποτέλεσμα. Τέλος, φορώντας το με τις αγαπημένες σου γόβες, θα έχεις δημιουργήσει ένα ιδανικό look για τις βραδινές σου εξόδους.

Το look της Δανάης Μπάρκα

Loading...

Get the Look

Η Δανάη Μπάρκα με Zara φόρεμα που θα θέλεις να φοράς κάθε μέρα
Μίντι, εμπριμέ φόρεμα Zara

Βρες το φόρεμα εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ