Follow us

5 πανωφόρια που αξίζει να προσθέσεις ASAP στη χειμερινή γκαρνταρόμπα

Extra Info: Θα τα φοράς για χρόνια.

panoforia Pixel Formula

Είναι η καλύτερη συντροφιά για τον χειμώνα, το κομμάτι που κλέβει τις εντυπώσεις σε μία εμφάνιση και ο πιο safe τρόπος για να αναβαθμίσεις κάποια εμφάνιση. Ο λόγος για τον μεγάλο πρωταγωνιστή της σεζόν, τα πανωφόρια, τα οποία φέτος έχουν την τιμητική τους πιο πολύ από ποτέ. Ο λόγος είναι πως σχεδιαστές και οίκοι μόδας έδωσαν μεγαλύτερη προσοχή στα πανωφόρια της σεζόν, δημιουργώντας σχέδια που θα ενθουσίαζαν ακόμα και την πιο απαιτητική fashionista. Μία από τις κορυφαίες outerwear τάσεις είναι η δερμάτινη εκδοχή των πανωφοριών αλλά και τα boxy, καρό παλτό σε έντονους χρωματικούς συνδυασμούς.

Νιώθεις πως έχεις βαρεθεί το ντύσιμο σου; | Αυτά τα tips θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς

Σε περίπτωση που ένας από τους fashion στόχους σου για αυτή την περίοδο είναι να δημιουργήσεις μία ολοκληρωμένη, capsule γκαρνταρόμπα, η αγορά κάποιων συγκεκριμένων πανωφοριών είναι σίγουρα από τις πρώτες αγορές που χρειάζεται να κάνεις. Ξεκινώντας από τα κλασικά και διαχρονικά σχέδια, ένα μαύρο και ένα camel παλτό είναι σίγουρα απαραίτητα. Ταιριάζουν με τα πάντα, θα τα φοράς για χρόνια και αποπνέουν μία φινέτσα που θα εξελίξει το προσωπικό σου στιλ. Για τις πολύ κρύες ημέρες του χειμώνα, τα puffer jackets θα αναδειχθούν ως ο καλύτερος σου φίλος. Ζεστά και cozy, συνδυάζονται τόσο με παντελόνια όσο και με φορέματα, ενώ στις νέες συλλογές των brands θα βρεις basic αλλά και έντονες αποχρώσεις ώστε να επιλέξεις τα αγαπημένα σου.

Πώς θα επιλέξεις σωστά ποιο πανωφόρι θα φορέσεις ανάλογα με τη θερμοκρασία

Για εσένα που θέλεις να ξεχωρίζεις με το στιλ σου, ένα statement παλτό είναι εξίσου απαραίτητο. Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας για την τρέχουσα σεζόν, ένα χρωματιστό, καρό παλτό είναι μία πολύ καλή επιλογή. Η λίστα με τα must have πανωφόρια του χειμώνα ολοκληρώνεται με μια faux γούνα.

#1 Faux γούνα

Loading...

#2 Puffer jacket

Loading...

#3 Μαύρο και camel παλτό

Loading...
Loading...

#4 Statement παλτό

Loading...

#5 Καρό παλτό

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ