Follow us

Ανακαλύψαμε το Barbour μπουφάν που θα σε συντροφεύσει όλο τον χειμώνα και ταιριάζει με τα πάντα

Η αγορά που θα ευχαριστηθείς περισσότερο κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Barbour Courtesy of Barbour

Αμέσως μόλις ξεκινήσει να πέφτει η θερμοκρασία, κάθε καλά ενημερωμένη fashionista ξεκινάει να αναζητά το item που θα γίνει ο καλύτερος της φίλος για τον χειμώνα. Αυτό δεν είναι άλλο από το μπουφάν, το πανωφόρι που θα σε κρατήσει ζεστή ακόμα και τις πιο κρύες ημέρες. Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το τέλειο μπουφάν για τον χειμώνα είναι η άνεση και η κομψότητα. Χρειαζόμαστε δηλαδή ένα μπουφάν, που να ταιριάζει τόσο με φούστες ή φορέματα όσο και με παντελόνια, ώστε να το φοράμε με τα πάντα χωρίς να το σκεφτούμε ιδιαίτερα. Φυσικά, το σχέδιο του χρειάζεται να είναι κομψό ώστε να ταιριάζει με το προσωπικό μας στιλ.

Σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε διαδικασία αναζήτησης του τέλειου μπουφάν, τα νέα είναι πολύ ευχάριστα αφού κάναμε μία ανακάλυψη που θα σε ενθουσιάσει. Συγκεκριμένα, επισκεφτήκαμε τον απόλυτο προορισμό για online shopping, το clodist.gr και ξεχωρίσαμε το μπουφάν που συνδυάζει όλα όσα χρειάζεσαι -όπως και εμείς- αυτόν τον χειμώνα.

Πρόκειται για ένα μαύρο μπουφάν του brand Barnour με εσωτερική, καπιτονέ επένδυση και αποσπώμενο γιακά από οικολογική γούνα, το οποίο θα γίνει σίγουρα ο καλύτερος σου φίλος για τις πιο κρύες ημέρες. Η καπιτονέ επένδυση αλλά και ο γιακάς με faux γούνα το καθιστούν πολύ ζεστό και άνετο, ενώ διαθέτει επίσης δύο ευρύχωρες, πλαϊνές, εξωτερικές τσέπες ώστε να έχεις πάντα μαζί σου απαραίτητα αντικείμενα όπως το κινητό ή τα κλειδιά σου. Ένας ακόμα λόγος που το ξεχωρίσαμε είναι πως διαθέτει ζώνη, η οποία θα τονίσει τη μέση σου, δημιουργώντας ένα πολύ θηλυκό αποτέλεσμα.

Ο βασικότερος λόγος που το συγκεκριμένο Barbour μπουφάν είναι η καλύτερη επιλογή της σεζόν είναι επειδή ταιριάζει με τα πάντα. Η ντελικάτη γραμμή του, το μήκος αλλά και το μαύρο χρώμα του, το καθιστούν ως το απόλυτο must have πανωφόρι της σεζόν. Μπορείς να το φορέσεις με φούστες και φορέματα κάθε μήκους για casual chic εμφανίσεις, αλλά και με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι. Συνεπώς, το καθημερινό σου ντύσιμο θα γίνει πρακτικό, γρήγορο και το πολύ chic.

Ανακάλυψε μία τεράστια ποικιλία σε ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ στον απόλυτο προορισμό για online shopping clodist.gr.

Το must have μπουφάν του χειμώνα

Ανακαλύψαμε το Barbour μπουφάν που θα σε συντροφεύσει όλο τον χειμώνα και ταιριάζει με τα πάντα
Μαύρο γυναικείο μπουφάν Barbour Clodist.gr

Θα το βρεις ΕΔΩ.

Πώς θα το συνδυάσεις

- Με φόρεμα

Γυναικείο φόρεμα Camel Active Clodist.gr
Γυναικείο φόρεμα Camel Active Clodist.gr

Βρες το εδώ.

- Με φούστα

Midi φούστα σε χακί απόχρωση Camel Active Clodist.gr
Midi φούστα σε χακί απόχρωση Camel Active Clodist.gr

Βρες το εδώ.

- Με τζιν παντελόνι

Denim παντελόνι Camel Active Clodist.gr
Denim παντελόνι Camel Active Clodist.gr

Βρες το εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ