Follow us

Μία βραδιά στο Παρίσι | Τι φορούν οι πιο κομψές γυναίκες στις βραδινές εξόδους τους

Οι προτάσεις των Παριζιάνων που αξίζει να αντιγράψεις!

Μία βραδιά στο Παρίσι | Τι φορούν οι πιο κομψές γυναίκες στις βραδινές εξόδους τους Pixel Formula

Για τις Παριζιάνες και την ιδιαίτερη αισθητική τους έχουμε κάνει λόγο πολλάκις στο παρελθόν. Το μπλαζέ ύφος, η φιλοσοφία του ''je ne sais quoi'' και η ανεπιτήδευτη κομψότητα πάντα κεντρίζει το ενδιαφέρον μας. Συνήθως επικεντρωνόμαστε στο στιλ τους και πιο συγκεκριμένα τις τάσεις που φορούν αλλά και δημιουργούν, τα καθημερινά ντυσίματα τους, τα must have κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους αλλά και αυτά που δεν αποχωρίζονται ποτέ από τις εμφανίσεις τους. Μάλιστα, έχουμε μελετήσει στο παρελθόν τα looks τους και έχουμε μιλήσει για τους στιλιστικούς κανόνες, που δημιουργούν το χαρακτηριστικό στιλ τους, αλλά και τα λάθη που αποφεύγουν να κάνουν. Θα έλεγε κανείς, πως έχουμε εξαντλήσει όλα όσα θα μπορούσε να μας δώσουν οι εμφανίσεις τους. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε τελειώσει με το Παριζιάνικο στιλ, αφού στο DNA τους ρέει ασταμάτητα η κομψότητα και αυτό σημαίνει ατελείωτες προτάσεις και tips.

Το σημερινό μάθημα πάνω στο παριζιάνικο στιλ, όμως, θα επικεντρωθεί σε κάτι για το οποίο δεν σου έχουμε μιλήσει ακόμα. Ο λόγος για το βραδινό ντύσιμο, ένα dress code, που θα απασχολήσει ολοκληρωτικά τις επόμενες μας εμφανίσεις. Το εορταστικό κλίμα, άλλωστε, φέρει και τις αντίστοιχες εκδηλώσεις και αυτό σημαίνει στην πράξη περισσότερες αφορμές για να ντυθούμε πιο επίσημα και να φέρουμε λίγη λάμψη και μαγεία στις εμφανίσεις μας.

Styling 101 | Η έμπνευση που χρειάζεσαι για τις βραδινές εμφανίσεις σου έρχεται από το Παρίσι

Προτού περάσουμε στην πράξη πρέπει να μελετήσουμε τη θεωρία και στην προκειμένη περίπτωση το βραδινό παριζιάνικο στιλ. Τι φορούν οι Παριζιάνες για να βγουν το βράδυ; Τι σύνολα δημιουργούν για μία έξοδο για ποτό, φαγητό ή χορό;

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις!

-Μάξι φορέματα με see-through ύφασμα και φυσικά platform heels.

Loading...

-Μίνι φορέματα με εκκεντρικές λεπτομέρειες, όπως φτερά, και statement παπούτσια. Plus, δεν φοβούνται τα χρώματα και να τα εντάσσουν μέχρι και στις βραδινές εμφανίσεις τους.

Loading...

-Πολυτελείς υφές, όπως το βελουτέ, και τη μεγάλη τάση στις τσάντες, την crystal mini bag.

Loading...

-Το μικρό μαύρο φόρεμα συνδυασμένο με διαχρονικές μυτερές γόβες και εκκεντρικά κοσμήματα.

Loading...

-Οι Παριζιάνες λατρεύουν τα animal print και τα φορούν κυρίως τα βράδια!

Loading...

-Ένα κοστούμι και ένα bustier top θα γίνει η go - to επιλογή σου, όπως ακριβώς και των Παριζιάνων.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ