Follow us

Θέλεις ένα ζευγάρι μποτάκια που ταιριάζουν με τα πάντα; Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το ιδανικό σχέδιο

Εάν βαρέθηκες τα κλασικά μαύρα μποτάκια, αυτή είναι η πιο κομψή εναλλακτική.

Xristina Mpompa NDP Photo Agency

Από τότε που μπήκε το Instagram στη ζωή μας, ένα scroll down στην αρχική σελίδα και μερικά clicks στα προφίλ των αγαπημένων μας influencers είναι αρκετά για να πάρουμε ιδέες για το ντύσιμο μας. Πολλές φορές μάλιστα παίρνουμε ιδέες για τις αγορές που αξίζει να κάνουμε αλλά και σε ποια κομμάτια χρειάζεται να επενδύσουμε.

Έχοντας υποδεχτεί τον χειμώνα, τα μποτάκια είναι το must have ζευγάρι παπουτσιών, στο οποίο αξίζει να επενδύσουμε. Βασική προϋπόθεση για να αγοράσουμε ένα ζευγάρι μποτάκια είναι να συνδυάζουν άνεση, πρακτικότητα, αλλά και να ταιριάζουν με τα πάντα. Εάν το μυαλό σου πηγαίνει αμέσως στα κλασικά, μαύρα μποτάκια, οι τάσεις του φετινού χειμώνα θα σε κάνουν να αλλάξεις άποψη και να επενδύσεις σε κάτι διαφορετικό.

Με μία πρόσφατη ανάρτηση της στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα μάς έκανε μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Συγκεκριμένα, η influencer δημιούργησε ένα casual σύνολο, συνδυάζοντας ένα ψηλόμεσο baggy τζιν παντελόνι με λευκό τοπ, λευκό πουκάμισο και δερμάτινο μπουφάν. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα ζευγάρι λευκά μποτάκια, τα οποία έκαναν τη διαφορά στο σύνολο της.

Οι τάσεις του φετινού χειμώνα στα παπούτσια δίνουν ένα προβάδισμα στα παπούτσια σε αποχρώσεις όπως το λευκό, το off-white και το μπεζ. Combat μποτάκια ή αρβυλάκια σε λευκό χρώμα συνδυάζονται τόσο με φούστες ή φορέματα όσο και με παντελόνια, αλλά και με όλες τις αποχρώσεις ώστε να μην σε απασχολεί ιδιαίτερα το styling.

Το look της Χριστίνας Μπόμπα

Loading...

Get the Look

Δερμάτινα μποτάκια Dr.Martens Haralas.gr

Μποτάκια Michael Kors Καλογήρου

Μποτάκια RYŁKO E-Papoutsia

Μποτάκια Ted Baker Καλογήρου

Μποτάκια Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ