Follow us

Δέσποινα Βανδή - Μαρία Μπακοδήμου - Κατερίνα Στικούδη | Τι φόρεσαν στο 11ο live του J2US

Το ενδέκατο live show του μουσικού διαγωνισμού του Alpha J2US τα είχε όλα!

Δέσποινα Βανδή - Μαρία Μπακοδήμου - Κατερίνα Στικούδη | Τι φόρεσαν στο 10ο live του J2US

Το ενδέκατο live show του μουσικού διαγωνισμού του Alpha ''Just the 2 of us'' τα είχε όλα! Ανατρεπτικές συνεργασίες, εντυπωσιακά performances αλλά και αυστηρά σχόλια από τους κριτές. Ωστόσο ένα από τα ζευγάρια δεν κατάφερε να πείσει το τηλεοπτικό κοινό και αποχώρησε. Πιο συγκεκριμένα, από τα 9 ζευγάρια του φαντασμαγορικού show εκείνα που ήρθαν αντιμέτωπα με την αποχώρηση ήταν η Μάρα Μεϊμαρίδη με τον Stan και η Εβελίνα Νικόλιζα με τον Νίκο Μπάρκουλη, που βρέθηκαν στις δυο τελευταίες θέσεις. Τελικά, αποχαιρέτησαν το πλατό του J2US η Μάρα Μεϊμαρίδη και ο Stan.

Παρ' όλα αυτά, η δική μας προσοχή αιχμαλωτίστηκε από τα looks των παρουσιαστών και διαγωνιζόμενων με εκείνα της Δέσποινας Βανδή, Μαρίας Μπακοδήμου και Κατερίνας Στικούδη να ξεχωρίζουν με διαφορά. Τι φόρεσαν οι δύο κριτές και η παρουσιάστρια στο ενδέκατο live show του J2US;

Δέσποινα Βανδή - Μαρία Μπακοδήμου - Κατερίνα Στικούδη | Τα looks που κέντρισαν την προσοχή μίας fashion editor

Ας ξεκινήσουμε με την παρουσιάστρια του show, την Κατερίνα Στικούδη, η οποία έφερε την λάμψη των Χριστουγέννων στο πλατό του J2US. Η ίδια φόρεσε ένα μίνι φόρεμα με μακρύ μανίκι, έντονους ώμους, κλειστή λαιμόκοψη και μεταλλιζέ υφή από το brand Chalina Mer. Η Κατερίνα Στικούδη ολοκλήρωσε το σύνολο της με ιδιαίτερες knee-high μπότες Jeffrey Campbell.

Loading...

Η Μαρία Μπακοδήμου ήταν και αυτή σε ένα Xmass Mood και για αυτό το live η ίδια φόρεσε ένα μίνι strapless φόρεμα σε έντονη κόκκινη απόχρωση. Η παρουσιάστρια, που ασχολείται και με το χώρο της μόδας, συνδύασε το εντυπωσιακό φόρεμα με ασημένια ψηλοτάκουνα και statement κοσμήματα.

Loading...

Τέλος, η Δέσποινα Βανδή φόρεσε μία ασύμμετρη μαύρη δημιουργία με cut-outs σε στενή γραμμή, η οποία έφερε λαμπερές λεπτομέρειες. Το look της κριτού ολοκλήρωσαν μαύρα platform πέδιλα.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ