Follow us

Οι fashion insiders μίλησαν | Τα αξεσουάρ που δεν θα λείπουν από καμία εμφάνιση το 2022

Κράτα τα μάτια σου ανοιχτά για αυτά τα αξεσουάρ το 2022.

Οι fashion insiders μίλησαν | Τα αξεσουάρ που δεν θα λείπουν από καμία εμφάνιση το 2022 Pixel Formula

Είναι φτωχά τα λόγια μπροστά στη δύναμη που κατέχουν τα αξεσουάρ σε μία εμφάνιση. Μπορείς να το διαπιστώσεις σχεδόν σε κάθε επίπεδο: Στις ταινίες ένα αξεσουάρ μπορεί να είναι σημείο κλειδί για την εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ στο street style μια μικρή πινελιά μπορεί να αναδείξει το μονόχρωμο σύνολο στο ''best dressed''. Επίσης, ως δώρο τα αξεσουάρ κατέχουν την πρώτη θέση στη shopping list, κάτι που έχεις διαπιστώσει αυτές τις ημέρες. Η στιλιστική αξία των αξεσουάρ είναι μεγάλη, ενώ για πολλές από εμάς μερικά έχουν και συναισθηματική αξία. Κοσμήματα, φουλάρια και τσάντες που είτε μας δώρισαν είτε αγοράσαμε εμείς οι ίδιες σε ιδιαίτερα μέρη και τα φορέσαμε σε ακόμα πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις. Τα αξεσουάρ με λίγα λόγια είναι μία αναγκαιότητα και σήμερα το στιλιστικό μάθημα ανήκει δικαιωματικά σε αυτά.

Όσον αφορά την ενδυματολογική αξία τους, μπορούν να αναβαθμίσουν ένα σύνολο όσο συνηθισμένο και αν είναι. Ακόμα και ένα επίσημο look τα χρειάζεται, είτε έχει είτε δεν έχει παγιέτα. Για αυτό, άλλωστε, και τα λατρεύουν οι πραγματικές fashionistas, οι ενημερωμένες fashion insiders. Η Iris Apfel είχε τονίσει πως ''αν έπρεπε να ξοδέψω πολλά χρήματα σε αξεσουάρ ή φορέματα, πάντα θα επέλεγα τα αξεσουάρ. Νομίζω ότι αυτά μπορούν να αναβαθμίσουν ένα ντύσιμο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο'', ενώ η πιο διάσημη στιλίστρια Rachel Zoe είχε αναφέρει στο παρελθόν πως ''τα αξεσουάρ είναι το παν. Για μένα, είναι πιο σημαντικά από τα ίδια τα ρούχα''.

2022 | New year, new accessories

Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και την ίδια εκτίμηση για τα αξεσουάρ για αυτό και βάλαμε ως στόχο να βρούμε εκείνα που θα επικρατήσουν το νέο έτος. Η αναζήτηση μας καρποφόρησε και παρακάτω συγκεντρώσαμε τα 5 αξεσουάρ που θα βλέπεις σε κάθε εμφάνιση των fashionistas και θα μεσουρανούν στις τάσεις.

-Γάντια

-Bucket Καπέλα

Loading...

-Μπερέδες

Loading...

-Μικρές τσάντες χειρός

Loading...

-Αλυσίδες αντί για τις κλασικές ζώνες.

Loading...

Ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ