Follow us

Trend Alert | Όλες οι fashionistas που ακολουθούμε φορούν αυτό το style combo

Γιατί όλες οι fashion experts το λατρεύουν αυτόν το style combo;

Όλες οι fashionistas που ακολουθούμε φορούν αυτό το style combo Pixel Formula

Μπορεί μόλις να καλωσορίσαμε το νέο έτος, τις ευκαιρίες που θα φέρει και τη φρέσκια αρχή, όμως, στιλιστικά αυτή η περίοδος δεν είναι και η πιο καρποφόρα. Έχοντας φορέσει τα ζεστά μας ρούχα, έχοντας δημιουργήσει όλα τα πιθανά style combos και έχοντας κάνει όλα τα απαραίτητα ψώνια έχουμε φτάσει σε ένα σημείο στιλιστικής αποτελμάτωσης. Η έμπνευση έχει στερέψει και οι περιορισμένοι έξοδοι δεν βοηθούν και ιδιαίτερα να βρούμε κίνητρο για ενδιαφέροντα σύνολα και εκκεντρικές λεπτομέρειες. Ως συντάκτριες μόδας, ωστόσο, δεν μπορούμε να κοιτάμε με απελπισία τις γκαρνταρόμπες μας ούτε και να ζούμε μέσα σε ένα κολάν και ένα φούτερ μέχρι να αλλάξει η εποχή. Για αυτό και ξεκινήσαμε μία αναζήτηση έμπνευσης για να δημιουργήσουμε τα σύνολα, που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις των περιστάσεων μας. Ανάμεσα, λοιπόν, σε αμέτρητους λογαριασμούς και άλλες τόσες αναρτήσεις βρήκαμε έναstyle combo, που είναι ''ανεξάντλητο'' και προσφέρει ίσως τη μεγαλύτερη στιλιστική ευελιξία που έχουμε δει. Τον έχουν αξιοποιήσει όσο τίποτα άλλο όλες οι fashionistas αυτόν τον καιρό και ας διαφέρει το στιλ και η αισθητική τους.

Style 101 | Το style combo που θα σου δώσει κίνητρο να ντυθείς

Αυτή την περίοδο αναζητάμε ευκολοφόρετα και πάνω από όλα άνετα σύνολα. Πρέπει να είναι κομψά χωρίς να φαίνονται επιτηδευμένα. Πρέπει να έχουν το parisian chic και να μας προσφέρουν πολλές δυνατότητες για να τα φορέσουμε από την μία περίσταση στην άλλη. Εμείς βρήκαμε το ιδανικό σύνολο, που πληροί όλα τα παραπάνω και είναι πιο εύκολο από όσο νομίζεις. Ο λόγος για τον συνδυασμό του τζιν με τις μπότες και μίας ζεστής μπλούζας. Τόσο απλό και τόσο κομψό συγχρόνως.

Loading...

Οι ιέρειες του στιλ ανά τον κόσμο υιοθέτησαν το εν λόγω look προσθέτοντας η κάθε μία την προσωπική της πινελιά. Πολυτελή υφάσματα, πανωφόρια και σχέδια αναβαθμίζουν έναν απλό στιλιστικό συνδυασμό, που αγνοούσαμε τόσο καιρό.

Δες παρακάτω τα looks των πιο κομψών γυναικών και πάρε έμπνευση για τα δικά σου.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Και για εσένα που είσαι τηλεργασία και ζεις μέσα σε ένα κολάν, μπορείς να αναδημιουργήσεις το look σύμφωνα με τα παρακάτω.

Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ