Follow us

6 τάσεις εμπνευσμένες από τη δεκαετία του '70 που θα φορέσεις την επόμενη σεζόν

Κάνε τα σύνολα σου να αποπνέουν έναν "disco fever".

street style Pixel Formula

Ο όρος "ανακύκλωση" στον κόσμο της μόδας μπορεί να μεταφρεστεί με ποικίλους τρόπους. Η προφανής έννοια αφορά στην ανακύκλωση υφασμάτων και την υιοθέτηση μίας πιο eco friendly συνείδησης στις αγορές και τη γκαρνταρόμπα μας. Εκτός από αυτό όμως, ο όρος "ανακύκλωση" αναφέρεται και σε εκείνη των τάσεων. Trends που κυριαρχούσαν την επικαιρότητα της μόδας δεκαετίες πριν έρχονται κατά καιρούς στην επιφάνεια, δημιουργώντας μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόκληση. Να φέρουμε δηλαδή τα εν λόγω trends στο σήμερα και να τα υιοθετήσουμε με έναν πιο σύγχρονο και φρέσκο τρόπο.

Τα 70s, ο τρόπος που ντύνονταν οι γυναίκες σε αυτή τη δεκαετία, τα editorials των περιοδικών μόδας, οι συνδυασμοί και οι αισθητική των ρούχων από εκείνη την εποχή πρόκειται να μας απασχολήσουν πολύ την επόμενη σεζόν. Τα wide leg παντελόνια, τα oversized γυαλιά ηλίου, οι cropped ζακέτες, οι μπότες που φτάνουν μέχρι τη μέση της γάμπας είναι μερικά μόλις από τα κομμάτια που πρόκειται να φορέσει κάθε ενημερωμένη fashionista την ερχόμενη άνοιξη.

Διαβάστε Επίσης

Η δεκαετία του '70 άλλωστε, έφερε πολλές αλλαγές στον κόσμο της μόδας με τις γυναίκες να ξεκινούν να αποχωρίζονται ό,τι της κάνει να νιπώθουν άβολα και να ξεκινούν να φορούν ρούχα που αποπνέουν coolness και προσωπικότητα. Οι fashion influencers του Instagram μάλιστα έχουν ήδη αγαπήσει κάποιες τάσεις από τα 70s και έχουν ξεκινήσει να μας δείχνουν τρόπους για να τις προσθέσουμε και εμείς στα σύνολα μας.

#1 Wide Leg Flare παντελόνια

Loading...

#2 Πλεκτά γιλέκα

Loading...

#3 Oversized γυαλιά ηλίου

Loading...

#4 Cropped ζακέτες

Loading...

#5 Silk εμπριμέ μαντήλια

Loading...

#6 Knee high μπότες

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ