Follow us

Η Αθηνά Οικονομάκου στο Παρίσι | Τα looks που φόρεσε στην Πόλη του φωτός

Τα looks που έκαναν την Αθηνά Οικονομάκου να μοιάζει με Παριζιάνα fashionista.

Athina Oikonomakou NDP Photo Agency

f

Εάν έχεις δει έστω και ένα επεισόδιο από τη σειρά "Emily in Paris" είναι σίγουρο πως έχεις ονειρευτεί να περάσεις μερικές ημέρες στο Παρίσι, φορώντας σύνολα όπως αυτά της Emily Cooper, της Mindy Chen, της Sylvie και της Camille.

Διαβάστε Επίσης

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε αυτό το όνειρο πραγματικότητα, αφού ταξίδεψε στο Παρίσι, μεταφέροντας και εμάς στην πόλη του φωτός μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας βρίσκεται στη γαλλική πρωτεύουσα για επαγγελματικούς λόγους, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τα Instagram stories της. Ωστόσο, παράλληλα απολαμβάνει τις βόλτες της στο Παρίσι, φορώντας looks που την κάνουν να μοιάζει με Παριζιάνα fashionista.

Διαβάστε Επίσης

Στην πρώτη ανάρτηση από το ταξίδι της στο Παρίσι, η Αθηνά Οικονομάκου φορά ένα tone to tone σύνολο σε γήινες αποχρώσεις που είναι η απόδειξη πως μπορείς να ντυθείς κομψά ακόμα και στο κρύο. Συγκεκριμένα, συνδύασε μία ψηλόμεση μπεζ παντελόνα με πουλόβερ και μακρύ μπεζ παλτό. Ολοκλήρωσε το look της με μπότες, μία δερμάτινη μπότα και κοσμήματα. Στο δεύτερο casual chic σύνολο της, προτίμησε να δημιουργήσει τον πιο casual και άνετο συνδυασμό, δηλαδή τζιν παντελόνι με sneakers. Συνδύασε το τζιν της με πουλόβερ σε baby blue απόχρωση και μακρύ καρό παλτό.

Για την έξοδο σε bistro, η ηθοποιός φόρεσε μία maxi εμπριμέ φούστα σε αποχρώσεις του μπλε με λευκό oversized πουκάμισο και το αγαπημένο αξεσουάρ των Παριζιάνων, δηλαδή τον μπερέ. Στο δεύτερο βραδινό look της, φόρεσε μία mini μαύρη φούστα με βολάν με μαύρο τοπ και δερμάτινες μπότες. Συμπλήρωσε την εμφάνιση της με καμηλό παλτό και μαύρα γάντια .

Τα looks της Αθηνάς Οικονομάκου στο Παρίσι

Loading...
Loading...
Loading...
Athina Oikonomakou

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ