Follow us

Y2K Trends | Το τοπ-έκπληξη που πρωταγωνιστεί στη μόδα βρίσκεται ήδη στη ντουλάπα σου

Η τάση που ξεχωρίσαμε από την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου.

tank top Pixel Formula

Ο κόσμος της μόδας δεν θα σταματήσει ποτέ να μας εκπλήσσει. Σε κάθε νέα συλλογή, οι σχεδιαστές μόδας προτείνουν τις δικές τους νέες τάσεις και διαφορετικούς στιλιστικούς συνδυασμούς, προσφέροντας μας άπλετη έμπνευση. Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον όμως είναι όταν οι δημιουργοί εμπνέονται από κάποια τάση που κυριαρχούσε στο παρελθόν ή αναδεικνύουν κάποιο απλό ή basic κομμάτι, που συνήθως έχουμε οι περισσότερες γυναίκες στη ντουλάπα μας.

Ακριβώς αυτό συνέβη στις συλλογές που παρουσίασαν οι οίκοι μόδας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας στο Μιλάνο. Οίκοι μόδας όπως οι Prada, Philosophy di Lorenzo Serafini και Bottega Veneta ανέδειξαν ως μία από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-2023 το απλό λευκό tank top. Αυτό επιβεβαιώνει μάλιστα πως οι Y2K τάσεις έχουν επανέρθει στην επικαιρότητα της μόδας και θεωρούνται πιο επίκαιρες από ποτέ. Οι fashionistas των 00s συνδύαζαν τα λευκά tops με chino και cargo παντελόνια, με μίνι φούστες αλλά και cropped ζακέτες.

Διαβάστε Επίσης

Όσον αφορά στο styling που προτείνουν οι οίκοι μόδας, ο Prada συνδύασε τα λευκά tops με midi φούστες με διαφάνεια και δαντέλα, ο Philosophy di Lorenzo Serafini με statement ζακέτες ενώ ο Bottega Veneta με τζιν και μαύρα παντελόνια σε boyfriend γραμμή. Ωστόσο, ανεξάρτητα με τους παραπάνω συνδυασμούς, αυτό που χρειάζεται να κρατήσεις είναι πως το εν λόγω τοπ ταιριάζει με τα πάντα και πρόκειται να σου φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο σε διάφορες περιστάσεις. Είτε θέλεις να φορέσεις κάτι κομψό και απλό είτε θέλεις να φέρεις την ισορροπία σε ένα σύνολο με έντονα χρώματα ή μοτίβα, το λευκό τοπ θα σε βοηθήσει να πετύχεις τον στόχο σου.

Το λευκό tank top στις πασαρέλες της σεζόν A/W22-23

prada
prada
bottega_veneta
bottega_veneta
philosophy

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ