Follow us

Ποια κοσμήματα θα φορέσουμε αυτή τη σεζόν και πώς θα τα συνδυάσουμε σύμφωνα με τις celebrities

Τα κοσμήματα που αναδείχθηκαν μέσα από τις εμφανίσεις των trendsetters.

Ποια κοσμήματα θα φορέσουμε αυτή τη σεζόν και πώς θα τα συνδυάσουμε σύμφωνα με τις celebrities Splash/Ideal Images

Τον τελευταίο καιρό τα πληκτρολόγια μας έχουν πάρει φωτιά καθώς ανακαλύπτουμε την μία ανοιξιάτικη τάση μετά την άλλη. Έχουμε κάνει λόγο για παπούτσια, χρώματα, τσάντες, outfits και άλλα τόσα fashion items, που θα φορέσουμε αυτή την άνοιξη. Ωστόσο, ακόμα δεν σου έχουμε μιλήσει για τα κοσμήματα, τα κομμάτια που προσθέτουν τόσα πολλά ακόμα και στο πιο απλό αθλητικό look.

Σήμερα, λοιπόν, το στιλιστικό άρθρο είναι αφιερωμένο στα κοσμήματα και πιο συγκεκριμένα στις 3 τάσεις που θα φορέσουμε αυτή την περίοδο. Πρόκειται για trends που έχουν ήδη αγαπηθεί από τα μεγαλύτερα ονόματά της διεθνής showbiz, ενώ έχουν δώσει το παρών στα πιο κομψά street style.

Οι τάσεις στα κοσμήματα που φορούν ήδη οι celebrities και θα υιοθετήσουμε και εμείς αυτή τη σεζόν

Tennis Necklaces | Θα αναρωτιέσαι τι ακριβώς είναι αυτά τα κολιέ που ακούν στο όνομα ''τένις''. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη τάση στα κοσμήματα αυτής της σεζόν και ήδη την έχουν λατρέψει οι celebrities και ειδικά αυτοί που εκπροσωπούν στιλιστικά την Gen Z. Ενδεικτικό παράδειγμα είναι οι Olivia Rodrigo, Addison Rae και Hailey Bieber. Τα ''τένις'' κολιέ είναι οι κοντές αλυσίδες που φέρουν κατά μήκος τους μικρά διαμάντια. Αυτά μπορεί να φέρουν έντονες αποχρώσεις αλλά και διαφορετικά μεγέθη. Οι fashionistas, μάλιστα, τα συνδυάζουν και με άλλες πιο απλές ή chunky αλυσίδες.

Loading...

Τα δαχτυλίδια φοριούνται με γάντια | Η Dua Lipa, μεταξύ άλλων, έκανε μόδα την εν λογω ''δραματική'' τάση που φέρει τον χολιγουντιανό αέρα σε κάθε look. Την ανοιξιάτικη σεζόν προτιμούνται διαφανή γάντια με δαντέλα ή σατινέ τα οποία συνδυάζονται με εκκεντρικά δαχτυλίδια. Such a vibe.

Loading...

Τα ρολόγια μπρασελέ επιστρέφουν δυναμικά | Με την αισθητική του ''old money'' να καθορίζει το ντύσιμο και τις αγορές των νεαρών fashionistas, τα ρολόγια μπρασελέ επιστρέφουν στην επικαιρότητα. Έχουν συνδυαστεί με την πολυτέλεια και την διαχρονική κομψότητα και σίγουρα θα προσθέσουν περισσότερους στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις σου από ό,τι τα smart watches...

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ