Follow us

Αυτή είναι η πιο αμφιλεγόμενη τάση του καλοκαιριού και η Έβελυν Καζαντζόγλου θα σε πείσει να την υιοθετήσεις

Εάν θέλεις να δώσεις μία ευκαιρία στην εν λόγω τάση, το look της Έβελυν Καζαντζόγλου είναι μιά κομψή πρόταση.

Έβελυν Καζαντζόγλου NDP Photo Agency

Πλέον, έχουμε συνηθίσει στην ανακύκλωση των trends. Τάσεις που πρωταγωνιστούσαν στον κόσμο της μόδας πριν από κάποιες δεκαετίες επιστρέφουν ανανεωμένες στην επικαιρότητα. Κάποιες από αυτές ενθουσιάζουν αμέσως τις fashionistas, ενώ κάποιες άλλες προκαλούν το αίσθημα του δισταγμού. Όσον αφορά στην τρέχουσα σεζόν, χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα cargo παντελόνια που είναι μία από τις τάσεις της δεκαετίες του '90 που έχουν κάνει come back και έχουν διχάσει τις fashionistas.

Τα cargo παντελόνια στις SS22 συλλογές

Τα cargo παντελόνια έκαναν την εμφάνισή τους ως μέρος της στολής εργασίας που φορούσαν οι εργάτες στα 90s και είχαν ως στόχο να κάνουν το άτομο που τα φορά να νιώθει άνετα ώστε να φέρει εις πέρας τα εκάστοτε tasks. Συνήθως, τα βρίσκουμε σε loose γραμμή και με πλαϊνές τσέπες, οι οποίες είναι χρηστικές.

Διαβάστε Επίσης

Για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022, οίκοι μόδας όπως οι Givenchy, Isabel Marant και Off-White παρουσίασαν την πιο σύγχρονη εκδοχή των cargo pants στις συλλογές τους, πείθοντας ακόμα και τις πιο απαιτητικές fashionistas για τη στιλιστική αξία τους. Έτσι, τα cargo παντελόνια σε έντονα χρώματα όπως το ροζ ή τα metallics απέκτησαν μία θέση στη λίστα με τις SS22 τάσεις με style icons όπως η Gigi και η Bella Hadidi, η Emily Sindlev και η Leonie Hanne να τα φορούν, προτείνοντας μας τους πιο κομψούς τρόπους για να το φορέσουμε.

Το look της Έβελυν Καζαντζόγλου

Ακριβώς αυτή την τάση της τρέχουσας σεζόν υιοθέτησε και η Έβελυν Καζαντζόγλου σε ένα street style σύνολο που είναι κατάλληλο για την καθημερινότητα. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα cargo παντελόνι σε μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση του πράσινου και το συνδύασε με λευκό τοπ, μπεζ blazer και γόβες. Ολοκλήρωσε το smart casual σύνολό της με μία τσάντα σε έντονη πράσινη απόχρωση, μαύρα γυαλιά ηλίου και χρυσά κοσμήματα.

Τι χρειάζεται να κρατήσεις από την εν λόγω εμφάνιση; Ένα cargo παντελόνι μπορεί να αντικαταστήσει εκείνο το ψηλόμεσο που φοράς συνήθως στην καθημερινότητα. Είναι δηλαδή σαν μία διαφορετική εκδοχή του. Συνεπώς αξίζει να το προσθέσεις στη συλλογή σου, δίνοντας μία ευκαιρία στην εν λόγω τάση της σεζόν.

Έβελυν Καζαντζόγλου
Έβελυν Καζαντζόγλου
Έβελυν Καζαντζόγλου

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ