Follow us

5 στιλ μαγιό που επιλέγουν κάθε καλοκαίρι οι Παριζιάνες fashionistas

ή διαφορετικά... πώς να νιώθεις σαν Γαλλίδα fashionista ακόμα και στην παραλία.

street style Pixel Formula

Καλοκαίρι σημαίνει βουτιές στη θάλασσα, βόλτες στα σοκάκια των νησιών, δροσερά cocktails και χαλάρωση από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας. Όσο περισσότερο πλησιάζει η πιο fun εποχή του χρόνου τόσο περισσότερο ανυπομονούμε να ανανεώσουμε την καλοκαιρινή συλλογή μας με όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα φορέσουμε τους επόμενους μήνες. Εκτός από τα αέρινα φορέματα, τα καφτάνια και τα σανδάλια, τις ψάθινες τσάντες και τα σορτς, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σεζόν είναι ένας και είναι τα μαγιό.

Ολόσωμα ή μπικίνι, τα μαγιό είναι αναπόσπαστο κομμάτι της θερινής γκαρνταρόμπας και οι πρώτες αγορές που κάνουμε για να καλωσορίσουμε τη σεζόν. Φυσικά, κάθε χρονιά έχεις τις δικές της τάσεις, για τις οποίες αξίζει να ενημερωθούμε. Υπάρχουν όμως και κάποια διαχρονικά σχέδια μαγιό που παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο από τις τάσεις και αξίζει να προσθέσουμε στη συλλογή μας.

Ακριβώς αυτά είναι που επιλέγουν ξανά και ξανά οι Παριζιάνες fashionistas που ξεχωρίζουν για την αισθητική και το στιλ τους. Όπως είναι γνωστό, οι Γαλλίδες παρακολουθούν τις τάσεις, ωστόσο υιοθετούν έναν περιορισμένο αριθμό από αυτές και παραμένουν πιστές σε κάποια staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τα μαγιό. Ποια είναι όμως τα σχέδια που επιλέγουν κάθε καλοκαίρι;

#1 Floral μαγιό

Loading...

#2 Ψηλόμεσο μπικίνι

Loading...

#3 Μαύρο ολόσωμο μαγιό

Loading...

#4 Animal print

Loading...

#5 Μαγιό σε έντονο χρώμα

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ