Follow us

Μήπως ήρθε η στιγμή να αποκτήσεις ένα crochet φόρεμα; Η εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου θα σε πείσει

Πώς θα φορέσεις το crochet φόρεμα όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου NDP Photo Agency

Είναι η τάση που έγινε ευρέως γνωστή τη δεκαετία του '70, όταν οι hippies επέλεγαν να φορούν κάτι cool, πολύχρωμο, άνετο και εκκεντρικό. Σύντομα style icons όπως η Cher και η Melanie Griffiths ξεκίνησαν να υιοθετούν το trend, πείθοντας τις fashionistas της εποχής για την αξία του. Ο λόγος για το crochet trend, την τάση που επικρατεί στον κόσμο της μόδας πολλές δεκαετίες και αξίζει την προσοχή σου. Αφορμή για να θυμηθούμε ξανά τη στιλιστική αξία του crochet είναι η εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Yes I Do Catwalk.

Το μοντέλο παρακολούθησε το bridal fashion show, φορώντας ένα άκρως καλοκαιρινό και girly look. Συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει ένα mini crochet φόρεμα σε πράσινο lime, το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνες γόβες ακριβώς στην ίδια απόχρωση. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρη τσάντα ώμου και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Διαβάστε Επίσης

Τα crochet φορέματα είναι μία από τις προσθήκες που αξίζει σίγουρα να κάνεις στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου, αφού μπορείς να τα φορέσεις τόσο στην πόλη όσο και στο νησί. Για τις casual εμφανίσεις στην πόλη, σού προτείνουμε να το συνδυάσεις με flat σανδάλια ή εσπαντρίγιες, ώστε να νιώθεις άνετα κάθε στιγμή, ενώ για μια βραδινή έξοδο μπορείς να το συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα πέδιλα. Φυσικά, τα crochet φορέματα είναι must για τις καλοκαιρινές διακοπές, αφού μπορείς να τα συνδυάσεις με το μαγιό σου στην παραλία ή για τις βόλτες στα σοκάκια του νησιού.

Plus

Τα τελευταία χρόνια, η Y2K γενιά αλλά και style icons όπως οι Kaia Gerber, Kendall Jenner, Harry Styles, Bella και Gigi Hadid, FKA Twings επιλέγουν συχνά τα crochet ρούχα και αξεσουάρ για τις casual εμφανίσεις τους, δείχνοντας μας διάφορους τρόπους για να τα φορέσουμε. Εάν θέλεις να κάνεις μάλιστα μία προσθήκη στη γκαρνταρόμπα σου, μία εναλλακτική επιλογή, εξίσου κομψή και χρήσιμη, είναι οι crochet τσάντες που τα τελευταία χρόνια είναι ένα από τα best sellers του καλοκαιριού. Στις συλλογές των high street brands μόδας, θα βρεις ποικιλία από crochet τσάντες σε έντονα ή ουδέτερα χρώματα, ώστε να επιλέξεις εκείνη που ταιριάζει στο στιλ σου.

Το summer look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Get the Look

Κροσέ φόρεμα H&M

Crochet mini dress Bershka

Κροσέ φόρεμα Pull & Bear

Κοντό φόρεμα Pull & Bear

Κροσέ φόρεμα με ρίγες Stradivarius

Κροσέ φλοράλ φόρεμα Stradivarius

Κροσέ φόρεμα Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ