Follow us

Τα πιο chic ψηλοτάκουνα πέδιλα που θα σε συντροφεύσουν στα cocktail nights του καλοκαιριού

Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα που θα φορέσεις φέτος το καλοκαίρι.

Caroline Daur Splash News / Ideal Image

Η Marilyn Monroe υποστήριζε πως εάν δώσεις το σωστό ζευγάρι παπούτσια σε μία γυναίκα, εκείνη μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο, ενώ η Carrie Bradshaw του Sex & the City είχε πει "Δεν φοβάμαι τα ύψη. Έχεις δει τα παπούτσια μου;”. Η σχέση των γυναικών με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι αγάπης. Αναβαθμίζουν κάθε εμφάνιση, αναδεικνύουν τη σιλουέτα και μας κάνουν να νιώθουμε αυτοπεποίθηση. Ειδικά η περίοδος του καλοκαιριού που οι προσκλήσεις για βραδινές εξόδους και cocktail nights πολλαπλασιάζονται, είναι ιδανική ευκαιρία για να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με νέα ζευγάρια. Εκτός από τις basic αποχρώσεις όπως το nude, το μαύρο και το λευκό, σίγουρα αξίζει να ακολουθήσεις τις τάσεις της μόδας και να επενδύσεις σε πέδιλα με έντονες αποχρώσεις όπως το πράσινο, το φούξια ή το κόκκινο. Τα strappy πέδιλα επίσης είναι ιδανικά για το καλοκαίρι και ταιριάζουν τέλεια με φορέματα.

Πώς θα περπατάς με άνεση στα ψηλοτάκουνα πέδιλα

-1

Εάν στην καθημερινότητά σου φοράς κυρίως flat παπούτσια, αυτομάτως έχεις συνηθίσει να πατάς με όλο το πέλμα στο έδαφος καθώς βηματίζεις. Κάθε φορά που φοράς ψηλοτάκουνα παπούτσια όμως θα πρέπει να αλλάζεις τον τρόπο που περπατάς. Για να υπάρξει ισορροπία θα πρέπει να πατάς στο έδαφος πρώτα με το τακούνι και έπειτα με το πέλμα. Το trick αυτό θα κάνει τον βηματισμό σου με τα ψηλοτάκουνα να φαίνεται πιο φυσικός.

-2

Εάν θέλεις να υπάρχει σταθερότητα στο περπάτημα σου κάθε φορά που φοράς γόβες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα χρειάζεται να κάνεις μικρά βήματα και να περπατάς χωρίς βιασύνη. Ο συνδυασμός αυτός θα κάνει το περπάτημα με τακούνια μία πιο εύκολη διαδικασία.

-3

Αυτό είναι το πιο classic trick, το οποίο θα σε βοηθήσει να κρατήσεις ισορροπία στο περπάτημα όταν φοράς τακούνια. Φαντάσου πως υπάρχει μία νοητή γραμμή στο έδαφος πάνω στην οποία πρέπει να περπατήσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως θηλυκό και θα κάνει την σιλουέτα σου να φαίνεται κομψή.

-4

Συχνά, μας αρέσουν ψηλοτάκουνα παπούτσια, τα οποία όμως δεν μας ταιριάζουν και τόσο. Μπορεί λόγω ύψους, φόρμας ή τακουνιού. Ο στόχος είναι να βρεις τα ψηλοτάκουνα πέδιλα που ταιριάζουν σε εσένα και σε βοηθούν να περπατάς με άνεση και ευκολία. Να θυμάσαι πάντα πως η σωστή εφαρμογή και η υψηλή ποιότητα και η "συνταγή” της επιτυχίας.

-5

Ευτυχώς για όλες, τα shoe brands προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από ψηλοτάκουνα πέδιλα με τακούνια σε διαφορετικά μεγέθη, ύψη και στιλ, ώστε η καθεμία από εμάς να επιλέξει εκείνο που της ταιριάζει περισσότερο. Εάν δεν είσαι πολύ εξοικειωμένη με τα τακούνια, προτίμησε εκείνα σε τετράγωνο μέγεθος που είναι πιο σταθερά. Επίσης, αξίζει να πειραματιστείς με τακούνια σε διαφορετικό μήκος μέχρι να βρεις εκείνο που σου ταιριάζει.

Editor's Picks

Πέδιλα με τακούνι και λουράκια Stradivarius

Πέδιλα με λουριά και τακούνι Mango

Πέδιλο με μεσσαίο τακούνι Zara

Nude πέδιλα Haralas

Πέδιλα σε κόκκινη απόχρωση Carrano Haralas

Πέδιλα Kalogirou

Πέδιλα Alevi Kalogirou

Πράσινο multistrap πέδιλο Migato

Ψηλοτάκουνα πέδιλα Envie Shoes

Πέδιλο EXE Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ