Follow us

5 curvy influencers μόδας που αξίζει να ακολουθήσεις στο Instagram για στιλιστική έμπνευση

Πέντε γυναίκες που αποδεικνύουν πως οι τάσεις της μόδας ταιριάζουν σε όλα τα σώματα.

Barbie Ferreira Splash News / Ideal Image

Εξ' ορισμού, το body pisitivity αναφέρεται στο κοινωνικό μήνυμα που υποστηρίζει πως όλοι οι άνθρωποι θα πρέπει να έχουν μία θετική εικόνα για το σώμα του και ταυτόχρονα ο καθένας μας ξεχωριστά χρειάζεται να αμφισβητεί και να μην επηρεάζεται από τα πρότυπα που παρουσιάζει η κοινωνία. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, όροι όπως αυτός αλλά και άλλοι όπως το inclusividy έχουν εμφανιστεί στον κόσμο της μόδας και έχουν έναν βασικό και πολύ σημαντικό στόχο. Να κάνουν τη δεύτερη μεγαλύτερη βιομηχανία του κόσμου καλύτερη.

Όποιος κι αν είναι ο αριθμός που δείχνει η ζυγαριά, όπως κι αν μοιάζει το σώμα σου άλλωστε αξίζει να το ντύσεις με ρούχα που σε κάνουν να αισθάνεσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, σε κάνουν να νιώθεις αυτοπεποίθηση και εκφράζουν το προσωπικό στιλ σου. Ευτυχώς, τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότεροι οίκοι μόδας αλλά και brands επεκτείνουν τα νούμερα στις συλλογές τους, κάνοντας τη συμπερίληψη ένα όνειρο που μπορεί όντως να γίνει πραγματικότητα.

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των curvy γυναικών, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο κάνουμε όλοι scroll down καθημερινά, δηλαδή το Instagram προσφέρει άπλετη στιλιστική έμπνευση. Curvy influencers μόδας όπως η Vivian Hoorn και η Ελληνίδα Ειρήνη Μπουντούκη δημοσιεύουν σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες από τα looks τους, στα οποία ακολουθούν τις εξελίξεις της μόδας. Αποδεικνύουν με αυτό τον τρόπο πως τα trends ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από τον εκάστοτε σωματότυπο. Αρκεί να φοράς κάτι που σε εκφράζει.

Για περισσότερη στιλιστική έμπνευση, συγκεντρώσαμε πέντε curvy influencers μόδας που αξίζει να ακολουθήσεις στο Instagram.

#1 Vivian Hoorn

Loading...
Loading...

#2 Isabelle Coheen

Loading...
Loading...

#3 Louise O'Reilly

Loading...
Loading...

#4 Kristina Zias

Loading...
Loading...

#5 Irini Bountouki

Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ