Follow us

Έγκυος στην παραλία | Κομψά μαγιό που θα αναδείξουν την ωραιότερη καμπύλη του σώματός σου

Ολόσωμα μαγιό και μπικίνι για να απολαύσεις όσο περισσότερο γίνεται τις βουτιές στη θάλασσα.

magio iStock

Για τις γυναίκες που ονειρεύονται να γίνουν μητέρες, η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μία από τις πιο ξεχωριστές της ζωής τους. Μία νέα ζωή αναπτύσσεται, το σώμα αλλάζει και η ανυπομονησία για να γνωρίσεις το παιδί σου ολοένα και μεγαλώνει καθώς περνά ο χρόνος. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν μάλιστα οι pregnancy συλλογές των fashion brand, οι οποίες προσφέρουν τη δυνατότητα σε κάθε έγκυο να φορέσει τα ρούχα που θα την κάνουν να νιώθει κομψή σε κάθε περίσταση.

Διαβάστε Επίσης

Εάν σκοπεύεις να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου με όλα τα must have κομμάτια του καλοκαιριού, τα μαγιό θα πρέπει να είναι σε μία από τις πρώτες θέσεις της shopping list σου. Τα beachwear brands άλλωστε προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από μαγιό εγκυμοσύνης σε διάφορες αποχρώσεις και μοτίβα, ώστε να επιλέξεις το σχέδιο που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα στην παραλία.

Διαβάστε Επίσης

Τα ολόσωμα μαγιό είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις, αφού αγκαλιάζουν το σώμα και τις καμπύλες του και προσφέρουν ελευθερία κινήσεων. Εάν όμως είσαι fan των μπικίνι, ένα μαγιό σε ψηλόμεση γραμμή είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Όσον αφορά στις αποχρώσεις, αυτή η επιλογή είναι αποκλειστικά δική σου ανάλογα με το στιλ και την αισθητική σου. Στις συλλογές των brands θα βρεις ποικιλία από μαγιό τόσο σε μονοχρωμίες όσο και σε ιδιαίτερα μοτίβα ώστε να επιλέξεις το αγαπημένο σου.

Editor's Picks

Μπικίνι τοπ και bottom mat.Fashion 

Ολόσωμο μαγιό Tezenis

Ολόσωμο μαγιό Yamamay

Ριγέ μαγιό εγκυμοσύνης με λαιμόκοψη halter Marks and Spencer

Φλοράλ μαγιό εγκυμοσύνης Marks and Spencer

Ολόσωμο μαγιό εγκυμοσύνης με τρίγωνες θήκες La Redoute

Ολόσωμο μαγιό εγκυμοσύνης με βαθιά πλάτη La Redoute

ΜΑΜΑ Ολόσωμο μαγιό με θήκες με ενίσχυση H&M

MAMA Ολόσωμο μαγιό με γκοφρέ υφή H&M

MAMA Ολόσωμο μαγιό H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ