Follow us

Αυτά είναι τα πιο θηλυκά ψηλοτάκουνα πέδιλα που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα | Τα φόρεσε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τα must ψηλοτάκουνα πέδιλα που ταιριάζουν με τα πάντα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Στην καθημερινότητά μας, οι περισσότερες γυναίκες ρίχνουμε την ψήφο εμπιστοσύνης μας στα παπούτσια που μας κάνουν να νιώθουμε άνετα και αυτά είναι κυρίως τα flat. Ωστόσο, όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε μία πιο θηλυκή και προσεγμένη εμφάνιση, τα παπούτσια με τακούνια κερδίζουν την προσοχή μας. Ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού, τα ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι ένα από τα must παπούτσια αφού είναι ιδανικά τόσο για τις βραδινές εξόδους, που πολλαπλασιάζονται αυτή την εποχή όσο και για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις όπως τα καλέσματα σε γάμους και βαφτίσεις.

Διαβάστε Επίσης

Ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας στα παπούτσια που παρουσιάζονται κάθε χρόνο, υπάρχει ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα που είναι διαχρονικό και παραμένει αναλλοίωτο από τα trends. Ο λόγος για τα μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, τα οποία ταιριάζουν με τα πάντα και είναι πολύ θηλυκά. Πρόσφατα μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημιούργησε ένα άκρως καλοκαιρινό σύνολο με πρωταγωνιστές τα μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, υπενθυμίζοντας μας τη στιλιστική αξία τους.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε ένα εμπριμέ co-ord σε γήινες αποχρώσεις που αποτελείται από πουκάμισο και mini φούστα και το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα με λουριά που δένουν γύρω από τον αστράγαλο από τη νέα συλλογή της ελληνικής εταιρείας Envie Shoes. Τα μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα μάλιστα ταιριάζουν τόσο με φούστες και φορέματα κάθε μήκους όσο και με παντελόνια ή ολόσωμες φόρμες, γεγονός που τα κάνει εξαιρετικά πρακτικά.

Extra Tip

Σε περίπτωση που θέλεις να δημιουργήσεις ένα κομψό βραδινό σύνολο, ωστόσο δεν έχεις τον χρόνο να σκεφτείς ιδιαίτερα το styling, σου προτείνουμε να συνδυάσεις ένα τζιν παντελόνι με tank top και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα όπως αυτά της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Πρόσθεσε την απαραίτητη λάμψη με μερικά κοσμήματα και είσαι έτοιμη.

Το summer look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Loading...

Τα διαχρονικά ψηλοτάκουνα πέδιλα

Πέδιλα Envie Shoes
Πέδιλα Envie Shoes

Θα τα βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ