Follow us

Στη νέα συλλογή της Pull & Bear βρήκαμε τα παρεό για τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στην παραλία

Γιατί αξίζει να προσθέσεις στην καλοκαιρινή συλλογή σου παρεό;

pullandbear Instagram @pullandbear

Εάν χρειαζόταν να επιλέξω ένα κομμάτι που αμέσως μόλις το αντικρίσω, συνειδητοποιώ πως το καλοκαίρι έχει όντως φτάσει και πως οι διακοπές εν τέλει δεν είναι και τόσο μακριά, αυτό θα ήταν δίχως αμφιβολία το παρεό. Εκείνο το κομμάτι ύφασμα, το οποίο πλέον μπορείς να βρεις σε διάφορες αποχρώσεις και μοτίβα, το οποίο φοράς στην παραλία επάνω από το μαγιό σου. Τα παρεό μάλιστα, παρόλο που δεν έχουν φύγει ποτέ από τη μόδα, λόγω του άκρως χρηστικού ρόλου τους, έχουν επανέρθει ανανεωμένα στην επικαιρότητα από πέρσι το καλοκαίρι.

Loading...

Γιατί αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου παρεό; Σε περίπτωση που δεν είσαι και τόσο εξοικειωμένη με τη χρησιμότητα του παρεό, υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορείς να το φορέσεις στην παραλία με το μαγιό σου. Ως mini φούστα και ως τοπ, στα μαλλιά ή ως φόρεμα.

Το παρεό όμως μπορεί να φορεθεί άνετα και εκτός παραλίας. Συγκεκριμένα, εάν θέλεις να δημιουργήσεις ένα πολύ ξεχωριστό look για τις βόλτες σου στο νησί, ένα γεύμα ή ένα cocktail, μπορείς να επιλέξεις ένα μακρύ παρεό και να το φορέσεις ως φούστα. Συνδύασε το με ένα tank top ή ένα t-shirt με βάτες ή ακόμα και με ένα top με puff sleeves και ολοκλήρωσε την εμφάνιση είτε με σανδάλια είτε με ψηλοτάκουνα mules για ένα πιο θηλυκό αποτέλεσμα. Απαραίτητο αξεσουάρ είναι και τα κοσμήματα. Ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια θα είναι η τελική πινελιά που θα κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή σου.

Loading...

Ωστόσο, σε περίπτωση που αναρωτιέσαι που μπορείς να βρεις τα πιο κομψά σχέδια παρεό για τις φετινές εξορμήσεις σου στην παραλία, η νέα συλλογή της Pull & Bear είναι εδώ για να λύσει αυτό το στιλιστικό ζήτημα. Στη νέα collection του brand, θα βρεις μία αρκετά μεγάλη ποικιλία από εμπριμέ παρεό τόσο σε γήινες όσο και bold αποχρώσεις ώστε να επιλέξεις εκείνα που ταιριάζουν περισσότερο στο στιλ σου.

Editor's Picks

Παρεό Pull & Bear

Παρεό Pull & Bear

Παρεό Pull & Bear

Παρεό Pull & Bear

Παρεό Pull & Bear

Παρεό Pull & Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ