Follow us

Αυτά τα πέδιλα από τη Zara θα σε κάνουν να πεις "ναι" σε όλες τις προσκλήσεις για καλοκαιρινά πάρτι

Τα πέδιλα που θα φορέσεις στις βραδινές εξόδους του καλοκαιριού.

Bella Hadid Splash News / Ideal Image

Εάν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, χρειάζεται να παραδεχτούμε πως την περίοδο του καλοκαιριού, η κοινωνική ζωή μας αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οι καλοκαιρινές συναυλίες και οι θεατρικές παραστάσεις πληθαίνουν μαζί με τις προσκλήσεις για βραδινές εξόδους και after office drinks. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας, εμπλουτίζοντας τη με ρούχα, πέδιλα και αξεσουάρ που θα μας βοηθήσουν να ανταποκριθούμε στα εν λόγω dress codes.

Διαβάστε Επίσης

Σε περίπτωση που είσαι και εσύ σε party mood, η νέα κατηγορία που δημιούργησε στο online shop της η Zara, θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά σύνολα. Στην κατηγορία των Παπουτσιών μάλιστα, βρήκαμε ένα ζευγάρι party shoes, τα οποία θα επέλεγε σίγουρα και η shoe lover, Carrie Bradshaw. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules, τα οποία μπορείς να βρεις σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις: φούξια, κίτρινο neon και λιλά.

Όσον αφορά στο styling, τα εν λόγω πέδιλα συνδυάζονται εύκολα με διάφορα looks. Ταιριάζουν σίγουρα με φορέματα κάθε μήκος, αλλά και με παντελόνες. Μάλιστα, εάν θέλεις να δημιουργήσεις άμεσα ένα κομψό party look, μπορείς απλώς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου τζιν ή ένα σορτς με κάποιο tank top και τα εν λόγω πέδιλα, που θα αναβαθμίσουν αμέσως το αποτέλεσμα.

Editor's Picks

Πέδιλο με τακούνι Zara

Πέδιλο με τακούνι Zara

Πέδιλο με τακούνι Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ