Follow us

Μήπως νιώθεις πως το στιλ σου παραμένει στάσιμο; Τρεις χρήσιμες συμβουλές που θα σε ανανεώσουν

Τα styling hacks που ακολουθούν οι fashionistas για να ανανεώσουν το στιλ τους.

street style Splash News / Ideal Image

Όσο συχνά κι αν ανανεώνουμε τη γκαρνταρόμπα μας όσο πιστά κι αν ακολουθούμε τις τάσεις της μόδας, πάντα θα έρχονται στιγμές που η στιλιστική έμπνευση μοιάζει να στερεύει και εμείς να νιώθουμε πως χρειαζόμαστε κάποια αλλαγή. Εάν βρίσκεσαι σε παρόμοια κατάσταση, σίγουρα δεν είναι ευχάριστη, αφού το στιλ είναι προέκταση της προσωπικότητάς σου και ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις χρειάζεται να σε εκφράζει. Λίγο πριν ξεκινήσεις τις αλλαγές, αξίζει να ρίξεις μία ματιά στις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές που ακολουθούν πιστά οι fashionistas για ανανέωση.

#1 Εμπλούτισε τη συλλογή σου με αξεσουάρ

Ο πιο εύκολος και αρκετά διασκεδαστικός τρόπος για να πειραματιστείς με το στιλ σου είναι να εμπλουτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου με διάφορα αξεσουάρ. Όσον αφορά στο καλοκαιρινό ντύσιμο, τα αξεσουάρ από φυσικά υλικά όπως η raffia είναι σίγουρα must have. Ψάθινες τσάντες σε διαφορετικά μεγέθη, ψάθινα καπέλα, σανδάλια από σχοινιά και ψάθινες ζώνες πρόκειται να κάνουν το ντύσιμο της καθημερινότητας να μοιάζει με εκείνο των διακοπών.

Εξίσου χρήσιμα είναι και τα γυαλιά ηλίου. Εκτός από τον χρηστικό τους ρόλο, δηλαδή η προστασία που μας προσφέρουν από τις ακτίνες του ήλιου τα γυαλιά ηλίου μπορούν να αναβαθμίσουν εύκολα ένα σύνολο. Δοκίμασε σκελετούς γυαλιών με διαφορετικά χρώματα και σχήματα, τα οποία θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση.

Loading...

#2 Πειραματίσου με μοτίβα

Ένας εξίσου εύκολος τρόπος για να νιώσεις πως ανανεώνεσαι χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια είναι να προσθέσεις στη συλλογή σου ρούχα με εντυπωσιακά μοτίβα. Για παράδειγμα, ένα εμπριμέ φόρεμα με χαρούμενα χρώματα πρόκειται να κάνει το καθημερινό στιλ πιο ενδιαφέρον. Αντίστοιχα, ένα εμπριμέ πουκάμισο ή τοπ θα κάνει update στα looks με τα σορτς ή τα τζιν παντελόνια.

Loading...

#3 Δοκίμασε κάτι διαφορετικό

Ακόμα κι αν πιστεύεις πως έχεις βρει το στιλ σου, γνωρίζεις τι σου ταιριάζει και τι όχι, αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να σταματήσεις τις δοκιμές. Το στιλ είναι σαν ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται όσο εξελίσσεσαι και μεγαλώνεις. Επίσης, η μόδα και το ντύσιμο είναι μία πολύ διασκεδαστική διαδικασία, για την οποία αξίζει να βγεις από το comfort zone σου.

Δοκίμασε ρούχα σε αποχρώσεις ή μοτίβα που δεν επιλέγεις συνήθως, νέους συνδυασμούς και αξεσουάρ. Δεν είναι σίγουρο πως θα σου αρέσουν τα πάντα, τουλάχιστον όμως θα έχεις δοκιμάσει και αποκλείσει κάποια από αυτά τα combos.

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ