Follow us

Αυτά είναι τα παπούτσια που θα χρειαστείς στις διακοπές σου | Τα 5 ζευγάρια που θα βάλεις στη βαλίτσα σου

Είναι οι πιο δυνατές τάσεις για το καλοκαίρι 2022.

street style Splash News / Ideal Image

Μπορούμε να καταλάβουμε πως το καλοκαίρι έχει όντως φτάσει από τη στιγμή που η βαλίτσα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο μέσα στο σπίτι. Είτε διοργανώνεις συχνά εξορμήσεις σε νησιά ή παραθαλάσσιους προορισμούς είτε μετράς αντίστροφα για τις main διακοπές, υπάρχει μία αρκετά tricky πρόκληση που χρειάζεται να φέρεις εις πέρας. Ο λόγος για την προετοιμασία και την οργάνωση της βαλίτσας, ώστε να πάρεις μαζί σου μόνο ό,τι θα χρειαστείς.

Εκτός από τα ρούχα και τα μαγιό, οι περισσότερες fashionistas δυσκολεύονται να επιλέξουν τα παπούτσια που χρειάζεται να έχουν μαζί τους στις διακοπές. Ακριβώς εδώ ερχόμαστε εμείς, που ετοιμάσαμε μία λίστα με όλα τα flat και ψηλοτάκουνα παπούτσια που αξίζει να προσθέσεις σίγουρα στη βαλίτσα σου. Συγκεκριμένα, επισκεφτήκαμε το e-shop της ελληνικής εταιρείας Tsakiris Mallas, πλοηγηθήκαμε με άνεση στις διάφορες κατηγορίες και ξεχωρίσαμε πέντε ζευγάρια παπούτσια από τη νέα συλλογή που είναι must have για τις διακοπές το καλοκαίρι 2022.

Ξεκινώντας από τα flat παπούτσια, σίγουρα αξίζει να έχεις μαζί σου ένα ζευγάρι flat σανδάλια που θα φορέσεις στην παραλία. Ακολουθώντας τις τάσεις της σεζόν, αξίζει να επενδύσεις σε Tsakiris Mallas σανδάλια που έχουν δημιουργηθεί από σχοινί και θα κάνουν τα beach looks σου ακόμα πιο ξεχωριστά. Εξίσου must have είναι τα flat δερμάτινα σανδάλια, τα οποία μπορείς να έχεις στη τσάντα παραλίας και να τα φορέσεις για το γεύμα αργότερα ή τις βόλτες στο νησί. Προτίμησε ένα ζευγάρι σε ουδέτερη απόχρωση όπως το λευκό, το οποίο ταιριάζει με τα πάντα.

Για τις βραδινές εξόδους στο νησί, ένα ζευγάρι flat σανδάλια με μικρά διακριτικά στρας είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι εσύ που δεν αποχωρίζεσαι ποτέ την άνεση. Μπορείς να τα συνδυάσεις τόσο με φορέματα όσο και παντελόνες, ενώ είναι σίγουρο πως θα λάμψεις. Εξίσου κομψή επιλογή είναι το ζευγάρι παπουτσιών που αγαπούν ιδιαιτέρως οι Γαλλίδες fashionistas, δηλαδή οι εσπαντρίγιες. Σου προτείνουμε μάλιστα να επιλέξεις ένα ζευγάρι σε ουδέτερο τόνο όπως το μπεζ, ώστε να μη σκέφτεσαι ιδιαιτέρως το styling.

Για εσένα που αγαπάς τα parties και σκοπεύεις να χορέψεις αρκετά στις διακοπές σου, τα ψηλοτάκουνα πέδιλα από τη νέα συλλογή της Tsakiris Mallas πρόκειται να σε ενθουσιάσουν. Έχουν τετράγωνο τακούνι, που τα κάνει εξαιρετικά άνετα, λουριά που δένουν γύρω από τον αστράγαλο και κολακεύουν τα πόδια, αλλά και τα πιο χαρούμενα χρώματα ώστε να επιλέξεις το ιδανικό για εσένα.

Editor's Picks

Δερμάτινα σανδάλια με λεπτομέρειες από στρας, Tsakiris Mallas

Nude εσπαντρίγιες, Tsakiris Mallas

Μαύρα slides με λεπτομέρεια, Tsakiris Mallas

Δερμάτινα σανδάλια με λουριά σε διαφορετικές ουδέτερες αποχρώσεις, Tsakiris Mallas

Ψηλοτάκουνα πέδιλα Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ