Follow us

Τα πιο cool καλοκαιρινά κοσμήματα που θα επέλεγε μία fashion lover

Τα κοσμήματα που θα προσθέσουν αέρα διακοπών στις εμφανίσεις σου.

Gigi Hadid Splash News / Ideal Image

Είναι ο καλύτερος φίλος μίας γυναίκας, μπορούν να κάνουν πιο ξεχωριστή κάθε εμφάνιση ανεξαρτήτου dress code, ενώ η επιλογή τους μας βοηθά να εκφράσουμε περισσότερο το προσωπικό μας στιλ. Ο λόγος για τα κοσμήματα, τα οποία έχουν την ικανότητα να μας φτιάξουν αμέσως τη διάθεση.

Όσο περισσότερο πλησιάζουμε στην καρδιά του καλοκαιριού τόσο περισσότερο ανυπομονούμε για τη στιγμή που η to-do λίστα με όλες τις υποχρεώσεις θα αδειάσει και εμείς θα ετοιμάσουμε τις βαλίτσες των διακοπών μας. Μέχρι τότε μπορούμε απλώς να ονειρευόμαστε αυτή τη στιγμή και να βρίσκουμε έξυπνους τρόπους για να προσθέσουμε έναν αέρα διακοπών στα looks που φοράμε στην πόλη.

Ακολουθώντας τα micro trends που προτείνουν οι fashion influencers για το καλοκαίρι του 2022, τα κοσμήματα είναι ένας εύκολος τρόπος για να πετύχεις τον στόχο σου. Συγκεκριμένα, τα κολιέ έχουν κερδίσει την προσοχή των fashion lovers, οι οποίες κάνουν τα πιο εντυπωσιακά layering. Κολιέ με μαργαριτάρια ή μικρές πέρλες και χρωματιστές χάντρες, διακοσμημένα με κοχύλια ή μικρά μεταλλικά στοιχεία που μοιάζουν με lucky charms, χρυσές αλυσίδες που προσθέτουν λάμψη σε κάθε εμφάνιση και 90s inspired χάντρες που θα κάνουν upgrade στα σύνολά σου. Όλα τους τόσο μοναδικά όσο το προσωπικό σου στιλ, τα οποία μπορείς να φορέσεις τόσο στην πόλη όσο και στο νησί.

Editor's Picks

Επιχρυσωμένο κολιέ 18 καρατίων με πέρλες Oysho

Κολιέ Marianna Lemos

Marseille κολιέ Tuvalu

Κολιέ tartarooga

Cara gold plated chain necklace Galleria Armadoro

Κολιέ σε κίτρινο χρυσό Κ14 με πέτρες blue topaz Al'Oro

Κολιέ με χάντρες Zara

Κολιέ χάντρες συνδυασμός Mango

Κολιέ δύο σειρών H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ