Follow us

5 στιλιστικοί συνδυασμοί που αγαπούν οι Ιταλίδες fashionistas τις ημέρες με πολλή ζέστη

Οι Ιταλίδες fashionistas έχουν την απάντηση σε κάθε στιλιστικό ζήτημα.

street style Splash News / Ideal Image

Με μία πρώτη σκέψη, οι γυναίκες που χαρακτηρίζονται ως οι πιο κομψές Ευρωπαίες είναι οι Γαλλίδες και συγκεκριμένα οι Παριζιάνες. Ωστόσο, εκείνες που συναγωνίζονται τις Γαλλίδες σε στιλ είναι οι Ιταλίδες fashionistas. Το ντύσιμό τους χαρακτηρίζεται από ταμπεραμέντο και φινέτσα, ενώ υπάρχουν εκατομμύρια γυναίκες που τις θαυμάζουν για την αισθητική και τους συνδυασμούς που δημιουργούν.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικά για την περίοδο του καλοκαιριού, ο ντύσιμο των Μιλανέζων fashion gurus μπορεί να μας προσφέρει μεγάλη έμπνευση, αφού η γειτονική μεσογειακή χώρα έχει το ίδιο υψηλή θερμοκρασία με τη δική μας. Συνεπώς, οι fashion gurus έχουν ανακαλύψει ποια κομμάτια και combos είναι να ιδανικά ώστε να αντιμετωπίσουν τον καύσωνα με κομψότητα.

Διαβάστε Επίσης

Ποια κομμάτια δεν λείπουν από τη γκαρνταρόμπα τους; Οι Ιταλίδες fashionistas δίνουν μεγάλη προσοχή στα bottoms. Ψηλόμεσες παντελόνες σε έντονες αποχρώσεις όπως το φούξια ή το διαχρονικό λευκό, midi φούστες στο πιο αέρινο ύφασμα του καλοκαιριού δηλαδή το λινό, ψηλόμεσα σορτς που συνδυάζονται με tops, t-shirts ή πουκάμισα είναι μερικά από τα κομμάτια που προσθέτουν κάθε χρόνο στη συλλογή τους. Το little black dress έχει επίσης μία σταθερή θέση στη γκαρνταρόμπα τους, ενώ ακολουθώντας πιστά τις τάσεις της εποχής, έχουν ήδη δείξει εμπιστοσύνη στα εμπριμέ co-ords που είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας.

Οι στιλιστικοί συνδυασμοί που επιλέγουν οι Μιλανέζες

#1 Σορτς και t-shirt

Loading...

#2 Εμπριμέ co-ord

Loading...

#3 Midi φούστα και λευκό πουκάμισο

Loading...

#4 Mini φόρεμα και σανδάλια

Loading...

#5 Παντελόνα και tank top

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ