Follow us

5 καλοκαιρινά looks της Χριστίνας Χειλά- Φαμέλη για να ξέρεις πάντα τι να φορέσεις

Η στιλιστική έμπνευση που χρειάζεσαι για το καλοκαίρι από την Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη.

Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη Instagram

Η ερώτηση "Πώς θα ντύνομαι εύκολα το πρωί;" έχει περισσότερα από 34 χιλιάδες αποτελέσματα στο Google, γεγονός που αποδεικνύει πως οι περισσότερες γυναίκες θέλουμε να δημιουργούμε κομψά και προσεγμένα σύνολα χωρίς να περνάμε πολύ χρόνο μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα.

Διαβάστε Επίσης

Ένας από τους λόγους, για τους οποίους λατρεύουμε τόσο πολύ τον κόσμο της μόδας είναι επειδή πάντα καταφέρνει να μας προσφέρει την απάντηση που χρειαζόμαστε σε κάθε πιθανό στιλιστικό δίλημμα. Ακόμα και σε αυτό που λέει πως μπορούμε να ντυθούμε εύκολα και γρήγορα κάθε πρωί. Η "συνταγή" της επιτυχίας περιλαμβάνει δύο βήματα. Αρχικά, να εμπλουτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου με ευκολοφόρετα και πρακτικά κομμάτια και στη συνέχεια να βρεις τις γυναίκες που θαυμάζεις για το στιλ τους και σου προσφέρουν έμπνευση.

Διαβάστε Επίσης

Για εμάς, η Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη είναι μία από τις γυναίκες που ξεχωρίζει με το ντύσιμο και τις στιλιστικές επιλογές της. Ρίξαμε μάλιστα μία ματιά στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και ξεχωρίσαμε πέντε άκρως καλοκαιρινά looks που είναι ιδανικά για αυτή την περίοδο και μπορείς να αντιγράψεις εύκολα με κομμάτια που έχεις ήδη στη συλλογή σου.

#1 Τζιν παντελόνι και crop top

Loading...

#2 Αέρινο midi φόρεμα

Loading...

#3 Λευκό φόρεμα

Loading...

#4 Maxi φούστα και λινό πουκάμισο

Loading...

#5 Ψηλόμεση παντελόνα και one shoulder top

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ