Follow us

Τα πανωφόρια που φορούν οι ενημερωμένες fashionistas κάθε φθινόπωρο

Πέντε πανωφόρια που θα σου κρατήσουν συντροφιά το φθινόπωρο.

street style Splash News / Ideal Image

Όσον αφορά στις τάσεις του φθινοπώρου, τα πανωφόρια που θα προσθέσουμε στη συλλογή μας είναι ένα από τα πρώτα ζητήματα που μας απασχολούν. Αυτή η μεταβατική περίοδο με τις συνεχείς αλλαγές στη θερμοκρασία καθιστά τα πανωφόρια ως ένα από τα πιο βασικά μελήματα μας ώστε να προστατευτούμε. Ευτυχώς, οι επιλογές που έχουμε στη διάθεση μας είναι αρκετές και είναι σίγουρο πως θα βρούμε κάποιο που να ταιριάζει με το στιλ μας.

Η πιο safe και διαχρονική αγορά που μπορείς να κάνεις είναι η καμπαρντίνα, το οποίο δημιούργησε το 1879, ο Thomas Burberry από το ύφασμα γκαμπαρίνη, επειδή χρειαζόταν ένα πανωφόρι που να είναι ανθεκτικό στον βροχερό καιρό του Λονδίνου. Από τότε μέχρι σήμερα, η καμπαρντίνα έχει μεγάλη στιλιστική εξέλιξη και σταθερή θέση στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Εάν αναρωτιέσαι πώς θα τη φορέσεις, η απάντηση είναι "με κάθε look”. Εξίσου διαχρονικό και χρήσιμο είναι το denim τζάκετ, το οποίο φέτος αξίζει να φορέσεις και σε double denim σύνολα.

Τα blazers είναι επίσης must have, αφού είναι ιδανικά για κάθε περίσταση. Από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο, ένα overized blazer τόσο σε ουδέτερες όσο και έντονες αποχρώσεις θα φέρει έναν αέρα φρεσκάδας στα σύνολά σου. Φέτος μάλιστα, το business στιλ είναι μία από τις επικρατέστερες τάσεις της σεζόν.

Εξίσου κομψή και πρακτική επιλογή είναι το biker jacket, που είναι συνώνυμο της pop κουλτούρας και του coolness. Από τη δεκαετία του ’50 που ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί στη μόδα μέχρι σήμερα, το δερμάτινο biker jacket έχει φορεθεί από ανθρώπους διαφορετικού στιλ και lifestyle. Το λάτρευε ο Marlon Brando, η Kate Moss και η Françoise Hardy, ο Johnny Depp αλλά και σύγχρονα it girls όπως η Gigi Hadid, η Kaia Gerber και η Kendall Jenner. Ακόμα κι αν ξεκίνησε την πορεία του ως το must πανωφόρι για μοτοσικλετιστές κατάφερε να κερδίσει την καρδιά των fashion lovers και να αναδειχθεί ως το κομμάτι κλειδί για κομψές street style εμφανίσεις και συγκεκριμένα για την περίοδο του φθινοπώρου.

Last but not least, τα overshirts ή shackets που έχουν έρθει στο προσκήνιο ήδη από το φθινόπωρο του 2021 και συνεχίζουν φέτος την επιτυχημένη πορεία τους. Αυτό το τόσο ιδιαίτερο κομμάτι που είναι κάτι ανάμεσα σε πανωφόρι και πουκάμισο είναι ιδανικό τη μεταβατική περίοδο, ενώ στις νέες συλλογές των brands, θα βρεις μεγάλη ποικιλία από αποχρώσεις και μοτίβα για να επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει περισσότερο.

#1 Τζιν μπουφάν

Loading...

#2 Καμπαρντίνα

Loading...

#3 Δερμάτινο μπουφάν

Loading...

#4 Blazer

Loading...

#5 Shacket

Loading...

Plus: Ζακέτα

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ