Follow us

Parachute & Plate Skirt | Ανακαλύψαμε τις must have φούστες του φθινοπώρου στη νέα συλλογή της Bershka

Οι κορυφαίες τάσεις της σεζόν μέσα από τη νέα collection της Bershka.

MissBloom TEAM
Bershka Courtesy of Bershka

Φέτος, οι τάσεις της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-2023 παρουσιάζουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον και ποικιλία που θεωρείται δεδομένο πως κάθε γυναίκα θα βρει τα trends που ταιριάζουν στο προσωπικό στιλ της. Η νέα εποχή χαρακτηρίζεται από την επιστροφή των 00s στη μόδα με κομμάτια όπως οι mini και parachute φούστες να επανέρχονται στην επικαιρότητα και να σε προσκαλούν να τις προσθέσεις στη συλλογή σου.

Αυτά τα δύο στιλ φούστας πρωταγωνιστούν στη νέα συλλογή της Bershka. Όταν αναφερόμαστε για σιλουέτες που έχουν καταφέρει να επανέρθουν στην επικαιρότητα, ενθουσιάζοντας τις fashionistas, οι φούστες με πιέτες είναι η πρώτη μας σκέψη. Είδωλα της μουσικής βιομηχανίας φόρεσαν τις φούστες με πιέτες σε causual εμφανίσεις με athleisure αισθητική με τα looks τους να αποτελούν πηγή έμπνευσης έως και σήμερα. Στη νέα συλλογή της Bershka, θα βρεις mini φούστες με πιέτες σε καρό μοτίβα ή μονοχρωμίες, ώστε να προσθέσεις στη φθινοπωρινή συλλογή σου τα σχέδια που σου ταιριάζουν περισσότερο.

Στη νέα συλλογή της Bershka όμως θα βρεις ακόμα μία μεγάλη τάση της μόδας. Ο λόγος για τη φούστα parachute, η οποία έχει αναδειχθεί ως η νέα εμμονή των fashionistas και του street style. Μαζί με την επιστροφή των cargo pants, οι φούστες parachute πρόκειται να ανανεώσουν το casual στιλ σου. Στο www.bershka.com, θα τις βρεις σε διάφορες αποχρώσεις όπως το χακί και το γκρι, αλλά και σε denim ύφασμα για να επιλέξεις τις αγαπημένες σου.

Editor's Picks

Μίντι ντένιμ φούστα parachute Bershka

Μίντι φούστα cargo parachute Bershka

Μίντι φούστα cargo parachute Bershka

Μίνι φούστα με πιέτες και αλυσίδα Bershka

Μίνι φούστα με πιέτες και αλυσίδα Bershka

Μίνι φούστα με πιέτες και αλυσίδα Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ